Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Mikele, dobro zboriš, ima da se namučite i izgubite aBd.
Svaka od 32 ekipe samu sebe hrabri i govore kako vjeruju da mogu daleko, no realnost je nešto drugo. Uostalom, sve će se vidjeti na terenu. Vjerujem da će svi favoriti proći grupnu fazu, jedino se nadam da će Francuzi ponoviti "uspjeh" sa prošlog SP.
ono,kao '' Zmajevima ne moze niko nista,svi ih se boje...'' Opet Klix pretjeruje s ovim informacijama,dajte malo ''ohanite'' sto bi reko narod,tek smo se plasirali..!
Pa stvarno mislim dosta više KLIXOvci s ovim vijestima, narod nema šta da jede a vi samo to, rekla-kazala o ovoj grupi, bicemo zadnji i to je to:)
Prvi uglješa sa mozgom :)
nemoj te se mnogo nadat
sta se ubacujete ko cigancic u kontejner, prvenstvo je sljedece godine...
To ti pricam drug ! :D
Dok god pape igra bez DM-a ne sekirajte se,nece vam biti tesko
Ima da te svrsajevic stavi u dzep,e moj obi bobi
rijetko ko planira da i pobjedi protiv Argentine, nema tu bodova osim nas :)
samo da se mi ne preufuramo a ? :D
mi navijaci mozemo :) a sve dok su igraci "na zemlji " dobro je
Defanzivac?
ee jebiga sad