Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Tigra da kupuje sve zivo. Zavrnuta cesma.
?sta je mile htio reci?
još malo 100 godina kluba :(
Struja vam netreba igrajte po danu....plate netrebaju igrajte i radite za klub iz ljubavi....na gostovanja kreniti koji dan ranije sa biciklima i odma po zavrsetku se vracajte kuci...travnjak odrzajite tako sto pokrenete akciju cupanja trave i ro je to jos ce vam ostati tih 80.000 cisto
Nije dobro sto su klubovi u dubiozama,ali kad je ko odgovarao.Ocito se svjesno islo na prevare i nepostivanje zakona.Sada je bolje i da se gase nego da se nastavlja pljacka naroda,jer na kraju samo obican narod plati sve, spekulanti oplave kajmak.a sport zivi na sirutki.
Da su im sitne male politicke duse bile pametnije, mogao im je sponzor biti "Arifagic Investment"...elem, izvrijedzase covjeka i napravise veoma slabu reklamu Krajini a posebno turizmu i fenomenalnoj prirodi pgogotovo rijeci Une...jos uvijek nije kasno za popravak...sve najbolje NK Jedinstvu.
a sto igrate lopte ako nemate para pronadjite neki jeftiniji sport
pitajte hamdije abdica tigra gdje su vam pare
o tigar, no party
treba sve klubove privatizirati, zaposliti dobre menadžere, igrače pod ugovore itd..
Koje sve? Mislis da bi neko kupovao ove seoske klubove s kukuruzista i oranica. Imas u drzavi 4-5 klubova koji nesto vrijede i mogu ostvariti kakav takav profit ovo ostalo moze postojat samo uz kontstantnu sadaku...
ako nemas para motaj kablove i gasi
SAMO GLASAJTE ZA NEZAVISNE KANDIDATE BIHAC ZENICA LUKAVAC ITD SVI KLUBOVI ISPADAJU
Pa nije nacelnik Fazlic unistio Jedinstvo, nego se Jedinstvo sistemski unistava zadnjih 15 godina. Osim toga, ne treba ni jedan grad previse da se brine o klubovima. Grad treba da se brine o kvalitetu zivota gradjana i privlacenju stranih investicija. Klub koji ne moze da prezivi uz sponzore i solidnu pomoc grada i kantona ne treba ni da postoji. TACKA!
@iNtuitive O CEMU TREBA SE BRINUTI AKO NE O SPORTU
Biač !
Zalosno
Đe vam je tigarrrrr????