Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeko je juce zicere iste fulao....
Kao Dzeko sinoc ..
Precijenjen
sta ces da je usla niko ga nece pljuvati, zato i dzeko kad ga da da kad ne ne treba buru dizati
Pa sve je to nogomet...
Nek ste nas prosvijetlili. Inace smo mislili da je robot 😏
Jaaaa iiiiiiii??????
ništa za džeko..ko da je na dvije lijeve juče usto
Bas na isti fazon ko Dzeko. Al hajd svakome se moze desit.
Ovaj dečko je gol mašina. Imat ce masu masu golova ako ga povrede ne sataru a ne bi rekao. Ovaj je na kajmaku i siru rastao, u jednom manjem gradu (selu) u norveškoj. Neshvatljivo mi je da mbappe vrijedi više od ovog dečka ( ništa protiv mbappea naravno nemam).
dzeko ovu loptu ne bi ni vidio ni pokusao sutnut, vidio bi ju tek nakon sto bi prosla i otresao slinu
Odskocila lopta! Cuj odskocila!!??
Ne znam cemu svaki put ibrecenje kod promasaja, bilo ko da je u pitanju. Jednostavno, to je sastavni dio svakog' sporta.
Dzeko ima barem jednu po utakmici
kloc
Moze se fuliti jedan, al tri. To samo mozes kad se najedes dobro bifteka kod Brajlovica.
Eeeer Haaland Da si vidio sinoć fulanja u pm.Svjetski rekorderi naši momci
Za mene je opet kriv selektor. Trebao je odmah u drugom pol. uvesti Prevljaka umjesto Demirovica da igra klasicnog, a Dzeku malo nazad povuci. Dzeko moze i playmakera igrat bez problema. Bio bi udvojen, al zato bi Prevljaku se otvarale prilike.
Džeko2