Nebeskoplavi se probili na 2. mjesto
73
Jedan od najjačih aduta Lazija je trener Vladimir Petković
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek rodjen u Sarajevu kakve veze on ima sa hrvatskom
Cestitam komsija!!!!
iliti mail adresa [email protected] Njbm ti se mamice što se predstavljaš ko nihad,pa psuješ srbe da se konta da ih musliman psuje.
Petkovic Sad sam Latin i Rimljanin!
Vlado,uzmi me!
A nama reprezentaciju vodi onaj looser Sušić.
joj sto mi je drago sto se on un Italiji SAM predstavlja kao bosanac, a ovi sto ga usvajaju neka nastave da pate za svojim kompjuterima... Covjek je pametan, i ne pati od tih vasih kompleksa!
Dok gospodin sjedi i pije vjerovatno neki drama skup i kvalitetan viski, tamo negdje u centru Rima, vjerovatno ga zaboli neka stvar gdje ga vi svrstavate,a vi, idioti, se raspravljate i gubite svoje dragocjeno vrijeme da dokazete jel on bosanac,hercegovac,srbin,hrvat itd :D svaka cast covjeku na uspjesnosti,a zadnje sto me interesuje je njegova nacionalna pripadnost ili drzavljanstvo :D
Glupane bosanac i hercegovac su regionalne pripadnosti isto kao i dalmatinac,slavonac i šumadinac a nacionalno moze bit Hrvat,Srbin ili nešto treće.
sestre mi vi ste svi retardirani sto komentarisete. Rođen u granicama Bosne i Hercegovine, utuvite u svoju malo-kapacitetnu glavu Bosanac/hercegovac te i te vjeroispovjesti glupsoni
ovim svrbima su svi srbi............ alo, ba Đurica, jel to i Murinjo svrbin.... znas ti jado koliko ima Rvata s prezimenom Petković ???? Pa i Rvatcka svetica se preziva Petković..... Daj se malo informiši, prošri vidike :):):) Čoek' je Rvat, tako se deklariše, pa šta ima veze, valjda će biti trener BiH!!!!!!
PETKOVICA ZA SELEKTORA BOSNE I HERCEGOVINE
meni samo malo smeta što su im navijači nacisti... inače, solidan tim.
Srbin sa hrvatskim pasosem rodjen u BiH. Jugosloven!
ma, jok bolan! to ja samo onako! ocu rec samo - forza lazio, forza Petko, forza Lulić!!!!!!
@nihad.ba pa mora bit' nešto ako je rođen u Bosni. jel' tebi smeta što je Hrvat?
ima Hr. drzavljanstvo http://it.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Petkovi%C4%87 sfaćaš, ba? Pa šta ako je rođen u Sarajvu? I Marijo Stanić je iz Rajvosa, a Ćiro je rođen u Travniku! :)