Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrac nema sta, steta mogao je jos da igra ali zajebi sve to zdravlje je na prvom mjestu.
za ljude koji govore da je zbog vakcine - Kun ima problema sa srcem od svoje 15te godine. Jednom se na treningu Citya srušio dugo prije covida i vakcina. Da li vam je palo na pamet da je moguće da covid utječe na srce kao što je dokazano?
Strasan napadac, iskreno zao mi je mogao je dati jos par dobrih sezona, jedan po jedan igrac koje sam uzivao gledajuci odlaze sa scene nakon 10+ godina, zalosno sto je radi ovakve stvari. Na stranu sve prepirke navijaca, svi se slazemo kada veliki odlaze. Steta, velika steta. Veliki Kun!
Otkrise covjeku aritmiju tek nakon vakcinacije. Prije toga svi silni pregledi koje svi profesionalni fudbaleri prolaze redovno nisu otkrili nista. Jasta, bocati se svakih 6 mjeseci dok nam jednom boca ne dohaka
Ubi vakcina debilčine ..otvorite oči više
Stigla ga karma,.
https://dokumentarac.hr/covid-19/upozorenje-mrna-covid-cjepiva-dramaticno-povecavaju-endotelne-inflamatorne-markere-i-rizik-od-akutnog-koronarnog-sindroma-aks/
...placip*cka.
otkako je dosla pandemija sve vise je ucestalo padanje profesionalnih fudbalera po terenu...
Tuzan kraj karijere, ali nadati se da ce zivjeti dugo uz akcenat na zdravlje, a zaista je imao odlican instinkt za golove i napravio je neizmjeriv trag, posebno za City. Sretno i sve najbolje
Kakva vakcina, šta lupetate? Čovjek je i ranije imao aritmije ali mu očigledno nije izazivalo ozbiljnije probleme. Pa sad su svi vakcinisani onda bi trebao svako da ima probleme. Sve pro athlete prolaze ozbiljne testove opterećenja ali ti testovi ne mogu utvrditi problem bez intenzivnih pretraga. Sad sve što dodje ili se pripisuje COVIDu ili vakcinama. Sa vakcinama nema nikakve veze samo se avaxi kače za svaku glupost.
Bas bi ga City ili Barcelona kupila sa aritmijama srca :) :) Hahhaah vecu glupost nisam cuo
Trebo si pitati doktora može li srce izdržati dok si živ.
Veliki Kun, jedan od najboljih napadača u PL ikada..
Legenda Premier lige, kad se sjetim onog gola za titulu 2012 godine... AGUEROOOO
Kad vakcine ovako unište atlete, šta će tek uraditi običnom narodu? Nikad u povijesti sporta nije bilo ovako veliki broj umrlih i bolesnih mladih sportaša kao u ovoj 2021.
Nikad u povijesti takodjer nije bilo Covida-19 tj. bolesti s kojom se svi sprdaju dok je preko 5 miliona u grobu a desetine miliona ima dugotrajne posljedice na zdravlje.
Njih prije unište zbog velikog inteziteta i količine protoka krvi!
"Glavni razlog je moje zdravlje, jer mi se dogodio problem prije mjesec i po". Problem zvani vakcina.
Lik vakcinisan u junu Sinopharmom. Tokom karijere imo jače i slabije izražene aritmije. Opraste više na ruke s vakcinama.
Zašto ne kažete da je bolovao od korone i da zbog long covida ima te probleme?
Cuvaj zdravlje i porodicu uzivaj u zivotu