Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lihneštajn? Za reprezentaciju koja je na 19.mjestu FIFAinog ranga (koja i nije neko mjerilo) treba reprezentacija sa 60.-70.mjesta na rangu - Lihneštajn. Odlicne prirpreme pred kvalifikacione utakmice,BiH Saveze i Sajo!
Fakat!
sta 60-70 ? Lihtenstajn je 167 na listi od 208 reprezentacija.... pravi test sa Safetove trenerske sposobnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Подршка. Што шири круг градова имамо у којима можемо играти, то боље. Општина заправо, Тузла jos није званично град, небитно, биће.
Џаба се напати, је ли ханума... :)
kako ste samo zlobni , i da smo prvaci vi bi ih zbog necega kritikovali
Zenica za kvalifikacije. Sarajevo I Tuzla prijateljske. Nesto mi govori da ce FSRS I Dodik nuditi da se protiv Izraela igrati u BL, tek onako da udaraju kontru...
Prosle godine kad smo mi igrali sa USA ,Hrvatska je igrala sa Lihtenstajnom, kad nije bilo njima mrsko a sto bi bilo sad nama? Koliko se sjecam tada je CRO bila 4.na Fifa rang listi,pa opet nije im bilo iz ponizenja, a neki su se umislili. Mnogi I ne znaju da smo bili na SP I neko vrijeme bez selektora I da su u medjuvremenu vecina EU repki vec bukirali meceve, tako da nam nije puno preostalo da biramo za protivnika.
da su mogli naci 11 igraca u lihtenstajnu da naprave repku. svaka cast. odlican trening za bosnu... pfffff
vidi ih sto su cakani
Mora da je Braca Susic d.o.o. prebacio sav novac na racun u Lihtenstajnu radi poreza
znaci spaha je odlucio....
lucija pusti politiku,politika je sve nas obicne ljude dovela do stradanja i neimastine neva veze ko i kako se zvao
zaigrat ce nasa sloboda u europi akobogda... a bogami lijep je osjecaj za ovu tekmu pa tamam da je neznam ni ja na kojem mjestu da je lihntestajn, bitni su mi nasi zmajevi. dosta je bilo koseva i bilinog polja, da se barem jednom igrala na grbavici, sta fali? oni koji nisu imali priliku da vide ovaj put ce se osjetiti cari navijanja. JEDAN GRAD JEDNA LJUBAV
Reći ću živio Dario Kordić, istinski vitez hrvatskoga puka. On je svoje grijehe platio u Haagu i sad je čist i slobodan čovjek. A kad će ostali platiti svoje grijehe za zločine u Križančevu Selu, Uzdolu, Grabovici, Doljanima, Bugojnu i drugim stratištima gdje su poginule tisuće i tisuće hrvatskih civila i bojovnika od teške muslimanske ruke? Pitam vas sad. A znatiželjna sam.
Lucija je li to tebe mindza zasvrbila, pa ne znas kako da ga primis?
Jeboti Kordic staru!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Taman da se malo ispušu kompleksaši psujući glavni grad kao onda U21 protiv Srbije...
naravno, ipak je to svjetska metropola
https://www.youtube.com/watch?v=hmk9BlQ-3IQ Sami pregledajte kome je šta trn u oku :)
a gdje ce ih ugostiti, vode ih u neki fin restoran :D ?
ima tz jako finih restorana :) i hotel koji se izgradjuje msm da ce usluga i standard u njemu biti bolji od vecine sarajevskih ;)
još da s ezna ko će biti u repki do tada :=)
svaka čast nek i tuzla osjeti slast biće pun tusanj dovoljno za lihtenstajn 8 milja
SRAMOTA! Pogledajte ove franjevce, časne sestre i ovog Bebeka što pjevaju tzv. Bosni i Hercegovini. Koji izdajnici. Oni su sramota hrvatskog puka. Prodali su svoju Hrvatsku za tamo neku Bosnu. Čist primjer stoke sitnog zuba kako bi prvi Predsjednik rekao. https://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
...e, luce, prvi precjednik je bia častan srbin, precjednik srpskoga nogometnoga kluba partizan...kaki je i sam bija :)
Luce,ohladi.. Ovdje je rubrika Sport.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)