Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amin da ispadnu
Je li i liga mora biti sastavljena od konstitutivnih klubova? Je*bali vas entiteti. Pravite zajebanciju od lige, spast ce na nivo seoskog turnira, ako već nije.
Katastrofa je jedino da ne ispadnu 2 najlosija tima i sa najmanje bodova, odakle god da su majku vam nacionalisticku
Ne brini Vlado, ima RS još jedan klub mimo entiteta. Kao što reče Karkin... Moj konsultant za neuropsihijatriju je bio dr. Radovan Karadžić. Kakve su bile njegove metode, ne znam. Nikada nisam čuo nikakve žalbe. Volio se pojavljivati u javnosti. Naginjao je pjesništvu, imao izdate knjige i bio je čest gost u Klubu književnika. Bio je i sportski neuropsihijatar u FK Sarajevo, kazao je Karkin za N1
Bolesnici
Ako ovo bude nastimano, treba se izolovat od ove stoke i napraviti pley off i gotovo. Pa ovo je frustrirajuce. Onaj borac nebi pola utakmica dobio da mu nisu stimali sudije,i to ne samo na borcevim utakmicama nego i drugim da ostali nebi mogli doci u poziciju da ga ugroze. Iskrano nemaju dva igraca da valja samo ce nas brukat u komf.liga.
Mrs j.bo ti rs mater. Sve je Bosna i Hercegovina
Cetiri od pet najbolje plasiranih timova ima po 10 poraza... u 32 odigrana kola!? Hahahha
Kod srbande sve mora biti na nacionalističkom nivou čak i sport. Belesnici.
Pa nek se dogovore timovi iz genocidnog entiteta pa neo dijele bodove da neispadnu dva tima.
Gadi mi se ovo sve a oni to i hoce!
neka bolje bi bilo da ispadnu tri zadnja kluba iz reda bosnjackog srbskog i hrvatskoga naroda isto tako i prva tri mjesta ako su prva dva bosnjacka kluba ovaj drugi ide na 4 poziciju ustupa mjesto srbskom i hrvatskom klubu
Mudo Jagodić
Reče spodoba koja je hljeb zarađivala u Zenici i Tuzli
Jagodiću bitne neke entiteske linije, nije mu bitno ko je bolji. U jednoj rečenici se čovjek odreko sporta.
Ma što, baš bi bilo super da ispanu
Ovaj vec preko medija poziva Borac da im pusti.
Završiće Vicula picula ...
Tu će politika da odigra svoje i savez, ne sekirajte se