Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazi iz Svetinje propalico jedna!!!
poslje Torabia najveca ubleha na dunjaluku ovaj lik
poslje Torabia najveca ubleha na dunjaluku ovaj lik
Pa imas i ti takvu podlogu na pomicnom terenu, sta je tu sporno. Covjek samo neke nebuloze lupa i trazi opravdanje, nevjerovatno majke mi. Tebi je nogu trebalo dati poslije onakvog sramotnog doigravanja za prvaka, sad je vec kasno kad si ukakio sezonu na samom pocetku.
@ahmo42 pomocnom terenu *
Jednim dijelom je do njega jer je "doveo"igrače koji sad moraju igrati (DALI MU PARE). OSTALO JE DO UPRAVE JER SVAKO SVOG IGRAČA GURA.KAD SE TO SABERE, IMAMO OVO ŠTO IMAMO.
Sloboda gubi ovu tekmu
Koji je ovo demagog. Kao da ga je ZLOgumdjija pravio
ti jarane otkaz daj, ti i fudbal ste nebo i zemlja, mislim da ces otjerat slobodu ove godine u drugu ligu.. sramota si
Još dva kola i noga ti je smrdo nafurani
najveci serator je ovaj jagodic... samo kenja.. samo neke izgovore pravi