Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli da smo mi tu umjesto Ukrajine, al i da smo umjesto njih, sa druge strane bi bio Portugal a ne Skotska
Realno imali bi sanse sa skotskom da smo umjesto.Ali poslije janjanja nema kajanja
to je to luzersko razmisljanje koje je uvijek vladalo ovdje. Ne kako pobijedit portugal i jake timove nego "nama uefa stima jake timove"
Mi navijali baraz, pa nasi nebi prosli baraz kad bi im dali da izaberu protivnike.
E ove utakmice su prave da vidimo kolika im je želja
Bosna i Hercegovina ne bi imala sanse ni u jednoj varijanti. To sto Portugal i Italija, dvije najjace nacije i clanice EU idu jedna na drugu, najbolja je potvrda da se kuglicama ne vlada ni na koji nacin.
bosna je trenutno u rangu djerzele zenica je bolja.
A da se moglo gdje procitati da Austrija u Ceska idu u baraž kroz Ligu nacija...sto su onda igrali kvalifikacije...da nas handre na kladionicama...mafija UEFA
Nije se moglo znati prije završetka kvalifikacija ko će iz Lige nacija ići u baraž.
Moram priznat da jedva čekam zimsko svjecko prvenstvo! Dosta bolje nego da je ljeti. Ljeti me pusti da se kupam, izlazim i tako to. Zimi se ionako nema đe zabavit..
Nisi ti bijo na Kopaoniku!Kakvo ljeto!
Ljudi, budite realni, pa prošli baraž nismo mogli da pobjedimo S.Irsku , a i Slovačka je jaka za nas, da ne govorimo o Škotskoj, ljudi bi nas ubili, a tek da smo dobili Italiju, Tursku, Portugal.. Bolje ovako da se ne brukamo više, nema nas na SP i to je to!
Zao mi Ronalda, to bi bilo to…
Kad vidim s kim smo mogli igrati dode mi da placem znaci fuj retardi jedni glat smo mogli na prvenstvo je li vas stid zamjevi!
Pametno su to naši uradili, svakako nećemo imati struje, tako da ne bi imalo smisla ići na svjetsko....
Idemo li mi
Hebes mundijal brez italije
Iće i Bejha kad FIFA produži spisak na 80 reprezentacija a 45 iz Evrope😜!
Erdogan već zapomaže!Pustiće sve migrante od muke!😂🤣😂🤣😂
Škotska - Ukrajina, Švedska - Češka, bit će dobrih tekmi u baražu.
Ko je rekao da će i jedna od njih otići? Makedonci će to potamaniti.