Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čolpa je Putinist Rusofil Izdajnik
Kako god već su razhebali atmosferu pred ovu bitnu utakmicu sa CG... Uništili su nam rejting u FIFI, možemo dobiti i diskvalifikaciju vrlo lako, sad će i Rusi kao da zamjere nam što ne želimo igrati... Klasika... neprijatelji države uz pomoć domaćeg izdajnika razvaljuju sve što valja u BiH
FUAD Colpa i njegovi gmizavci jel vas stid uzimat pare od baroda koji je ginuo za ovu drzavu, a radite po nalogu Vice? Pravi fudbal unistavate i zivite od komercijalizovanih skola fudbala kojima kvalitet je na zadnjem mjestu. Kvantitet, pare a djeci kako bude. Sad cete na dernek u Bihac 24 25 sep s Pilavom malo da se derneci na racun narodni para. Zbog takvih mi 25 godina nemamo fudbala.
Onaj Fuad da ima malo pod nokat morala do sada bi ponudio, ono ponudio ostavku. Nema fudbalom upravlja Dodik i svi igraci posto nece da bojkotoju niti se oglase trebamo mi bojkotovati
Generalni sekretar je morao izlobirati da do ove bruke ne dodje
Ako se i kojim slučajem odigra samo na tribine ukrajinske zastave.
na Breci i Skenderiji postaviti parolu Čolpa izdajnice seli se u Lukavicu
Cujem da se vec spremaju besplatni autobusi iz rs-a i Srbije za ruske navijace. Vjerovatno bi brundo bio vođa.
Igraćemo...al ako puste Ratka Mladića po zahtjevu Rusije!
Je li mi moze neko objasniti ko su zapravo ovi ljudi? Kakav utjecaj su ostvarili u svijetu nogometa ili generalno u svijetu sporta?
Fuad Čolpa (stranka Platforma za progres) i Irfan Durić (stranka Narodni Evropski Savez) su izdajice bošnjačkog naroda
Izdajnici BiH
Samo da znate IRFAN DURIC je isti kao Colpa samo je sad ispao.mudriji.Nijedna odluka u Savezu se bez Durica ne moze donijeti a znamo kakve su sve donosene. Inzistirati na smjeni Durica sa Colpom.
Pa on je kaznio Sarajevo radi isticanja podrske Izetu Nanicu
Izdajica iz stranke NES. Lik je kandidat na izborima a radi u savezu. Fuj
Savez napolje! Sramotite nas pred cijelim civilizovanim svijetom!
Treba onog čolpu u diije obuć i po ćaršiji provodat na magaretu
Je li ovi jedu buniku, niko ne zeli da igra i niko neće ni igrati . Čemu zasjedanje i trošenja novca.
Necemo igrati sa ljubiteljima usranog dzenerala, djaba ste krecili.
Fuda COLPA NEKA SVAKP DIJETE U SARAJEVU ZNA ZA NJEGA.Neka sad stranke utrkuju da ga uhljebe. Izdajnik kao i sekretear DEMIDZIC. Kaznite Sarajevo zbog Nanica a velicanje ratnog zlocinca ostavili za naredne sjedniice i nikad Borac nije kaznjen. poslusajte Azimira neka vam kaze kako bosnjaci rade u Savezu.
Samo bojkot svih utakmica dok banda ne ode
To isto kao da si rekao ne idemo u dzamiju ili crkvu dok se glavni hodza ili pop ne promijeni.. Ne ide raja na utakmicu radi njih nego zato sto voli svoju domovinu - svi drugi su samo faza.
Možda ih i pohapsiti sad dok su na okupu? Narko mafija na svom hobby poslu za pranje para.