Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo rođeni samo naprijed ako bude imalo prave slj sezone ste u PREMIER LIGI! ŽIVIO VELEŽ ŽIVJELI ROĐENI!
Od svih klubova najmanje se hejta Velež,nadam se da će se vratiti na stare staze,i da ću otić pogledati neku dobru tekmu.
Naprijed Rođeni....
Bravo Velez, bravo rodjeni...
Izronit ce stari za one sto ga vole, sretno Rodjeni!!!
Super, samo korak po korak. Nadam se da će Velež dobiti još bolji stadion. Neka ovo bude početak nekog boljeg, uspješnijeg, evropskog Veleža.
Ima komentara da je Velež bošnjački klub. To onda definitivno znači da ovaj Velež nema više ništa s onim starim. Takvi komentatori sami sebi u noge pucaju. To su one naivčine što se ponose Veležom iz Vrapčića, a ne Veležom iz Mostara.
Iduce godine hercegovacki derbi Federalne Velez vs GOSK😁
mostar u srcu ,velež do groba!
Zapalit' će to naši primitivci.
Nova tribina,a teren kupusnjak.
Čekaj kakva zamjerka??? Kao prvo napravi kvalitetan teren da igrači ne lome noge na njemu. Pa onda koliko se može . Glupi bošnjo u svemu vidi neku zavjeru.
I srcem i dysom uz RODZENE !!!👏👏👏👏
Ma bravo Rođeni, čestitam i želim vam da uđete u Premijer ligu, nismo odavno bili na gostvovanju kod vas. Pozdrav iz Ze-Rob
Koja budala moraš biti pa da držiš petokraku na grbu a pod istom tom petokrakom 90-ih godina JNA tukla i ravnala Mostar, koji danas predstavlja taj isti Velež. Stvarno nemogu taj mentalitet skontat nikako.
@dadodado Glupane nešto što je uzvorno se ne mijenja tako lahko Petokraka nema veze sa zlom nego ljudi
@dadodado kako ćeš kad si glup...
Nažalost od ovog kluba je samo slovo ostalo. Jadni ljudi se raduju i to eventalnom "uspjehu" da uđu iz 2 seoske u prvu seosku. Jad i čemer.
Stari mi je vazda govorio da je Velez nesto posebno i jest tako.