Dom FK Velež
575

Izgleda sve ljepše: Stadion Rođeni dobio nove stolice na zapadnoj tribini

Klix.ba
Stadion Rođeni svakim danom postaje sve ljepši, a proteklih dana radilo se na montaži novih stolica na zapadnoj tribini, koje su u potpunosti postavljene, saopćeno je iz mostarskog kluba.

Dok Uprava vrijedno radi i gradi stadion po UEFA-inim standardima, nogometaši Veleža na drugom kraju terena vrijedno se pripremaju za subotnji duel sa Rudarom iz Kaknja.

Pomoćni trener Mirsad Rahimić koji zajedno sa Mustafom Kodrom vodi sa klupe ekipu Veleža optimističan je za subotnji duel te smatra da su igrači Veleža nakon pobjede u Jajcu još više motivisani i najavljuje nova tri boda te jos jedan korak bliže prema Premijer ligi BiH.

Sličnog mišljenja su i igrači Denis Biševac i Edo Vehabović koji su obećali da će dati sve od sebe da upišu nova tri boda. Za ovaj susret nema kartoniranih igrača, dok su Cvijanović i Dudić povrijeđeni te oni neće konkurisati za subotnji duel, svi ostali igrači su spremni.

Pravdu na ovom meču će dijeliti četvorica sudija.

Glavni sudija je Adis Mulahasanović (Sarajevo), a pomoćnici Moamer Čaušević (Sarajevo) i Amel Novalić(Doboj Istok). Četvrti sudija je Goran Paradžik (Ljubuški).