Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar s hrvatskog portala: "Ako je sa onim šarlatanima iz Azerbajdžana mogao pristojno složiti ekipu i igru da se likovi ne sramote onda će sa susjedima i momcima koji su vrlo kvalitetna škvadra otići na euro."
naprijed zmajevi sa robijem na celu...
E to je već pravi susjed. Ja uvijek navijam za susjede na prvenstvima ako se mi ne kvalificiramo. Nikad ne treba generalizovati - ima trulih jabuka i kod njih, kao što ima i kod nas. Treba biti čovjek prije svega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Roberta Prosinečkog je birala cijela BiH (Sarajevo, Velež, Čelik, Sloboda, Jedinstvo i mnogi drugi). Ukratko, svi osim malog želje i njegovih sportskih portala koji ovih dana vrše neviđenu kampanju da postave babinog sina za selektora BiH.
Najveci dobitak je neizbor Amara Osima.Prosinecki ce svoj dio sigurno odraditi kako treba.Sretno Robi.
Daj Bože da bude hljeba. ..
Kako god bilo, volim te BiH...
Garant placu sto smo im Uzeli tako jakog strucnjaka. Eto nek oni uzmu osima juniora
Njima je svakako BiH top tema dana
ma kakv osim isto morz,odvalio onu glavurdu ko lav,on nije za repku on je za neku prosjecan klub u BiH to mu je vrh...
@ex...soldier hamo vidi mu glave LOL
Ocami.
ne zelim da mi neki trenercic trecerazrednog kluba bude selektor, tako da jako dobra odluka. glupi manijaci zbog vaseg kluba bi zasrali citavu reprezentaciju
oni se cude kad se pita i neko izvan Sarajeva. shvatite da Bosna nije od bascarsije do cengic vile
@cdd pitamo se i mi nesto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
komentar ti je prijavljen organima pravosudja!!!! Kako i nebi bio stranac mamu ti tursku koliko su ga balijski mediji pljucali i prizivali amara,bas bi bilo lijepo da vas poslije udri ga mehmete vodi amar,taman za libijske turnire
Bravo Zuti... Uslagirani babo Osim i njegov Morz na aparatima
sad ce ga UZP proglasiti izdajnikom, nikakvim hrvatom i vjerovatno napakovati da je udbaš :)
Da, Robbie je prvi stranac na klupi BiH. Čujete li ovo članovi UZPa?!?! Čuje li se ovo u zap. Hercegovini?!?!
@RAMMSTEIN komentar ti je prijavljen organima pravosudja!!!! Kako i nebi bio stranac mamu ti tursku koliko su ga balijski mediji pljucali i prizivali amara,bas bi bilo lijepo da vas poslije udri ga mehmete vodi amar,taman za libijske turnire
@RAMMSTEIN Zuti rodjen u Njemackoj pa zbog toga pisu sta pjenis bezze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drago mi je da je pobjedio Prosinečki, jer čovjek ima znanja i iskustva iza sebe, o kojima drugi mogu sanjati. Mi ćemo Ćiru za trenera Republike Srpske.
@Realno25 Ne bošnjakaj se.
@CDD Idi farbaj Hloptu, šta se kačiš na komentar?