Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzelo, istinska legenda koja je uvijek igrala srcem...
Dželo naš kapiten 💙
I onda kazu balavci nismo slozni kao Turci...Rame uz Rame smo branili domovinu
Jedan od nas!
Dzemaludin Muharemovic je apsolutna Zeljina legenda. Definitivni majstor. Zeljo nije imao igraca poput Muharemovica nakon njega. Kapiten.
Jednom novinarka pita Dželu kako dolazite na trening kae Dzelo nekad trolom a nekad pjehe.Legenda!
Dzelo legenda. Sve najbolje komsija
uh kakva ikonetina...uramit sliku u Muzeju
Istinska legenda. Ovakvi ljudi zaslužuju i trebaju da vode glavnu riječ bosansko-hercegovačkog nogometa. Respekt!
Prvo čini mi se da su ovi iz rata bolje igrali nego ovi sada a drugo ja sam navijač Zrinjskog i necu polemisati ko je kada nastao niti vrijedati Zeljo je uvijek svima bio simpatičan klub i zelim mu da se što prije vrati gdje mu je mjesto
nije ko pitari širili istinu o ratu već je branio svoj grad
kad je Djelo bio u sastavu za derbi,za Zeljovce nije bilo zime ni straha.samo toliko cu reci.za ovu ligu doktor,jedan od najboljih veznjaka od rata pa do sada.
Legenda naša!
Za mene ćeš Dželo biti najbolji ikad
Puno Bosna ovaki legendi
ustashke odore
mmutiybske odore
I ovakve legende nemjau mjesta u Zelji od raznih lesinara.Zdrav i ziv nam bio Dzelo jos dugo i mnogo si nam radosti donio legendo
Legenda Zelje dobar covjek sjajan igrac
Gospodin u svakom smislu te riječi!