Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fen iz dubina neznanja i kroz mutne slojeve sovinizma izvlace se veoma cudna zapazanja :)
Nije rijec o bosnakom jeziku vec o bosanskom igracu Ibraga ostani ti u Hajduku dobar si ti nama igrac svaka cast
bosanski jezik je mlad jezik. Bosanski jezik je nepostojeci jezik.
naš zmaj zaslužuje bolji klub.....puno srece ibroo
bosanski jezik je mlad jezik. tako da se dosta rijeci sto ima u engleskom nema prevoda na bosanskom tako da se prihvate engleske rijeci. pogotovo sad kad nas ima svud po dijaspori i kad svi znaju engleski kolko tolko.
savijetujem ibragu da koristi kondom u slucaju eventualne nemoralne ponude
zato sto se ne prica o jeziku, nego o Senijadu Ibricicu :)
Naprijed Ibro!
@cuj Da jeste isto u Engleskom jeziku ali ne u Bosanskom. Meni se cinit da \"fokusirati\" nije rijec u Bosanskom jeziku. To je bilo pitanje a ne jeli to rijec u Engleskom jeziku. @Glup Pa de malo konteksta, sto sam ispao glup.
bolje ispast glup nego iz aviona.....to concentrate,to focus...same thing dude
Ispao si glup.
Mozda ja neznam Bosanski jezik tako dobro ali rijec \"fokusirati\" meni se cini nije rijec u nasem jeziku. Pa ljudi jeste li culi na rijec \"concentracija\" jest mada je latinskog porjekla ali \"fokusirati\" je bukvalno prevedena sa Engleskog. Jesam li ja u pravu ili sam ispao glup?
U jednoj maloj uvali posrao se kit, od silnih govana nastao je Split, doda[ malo luka eto ti Hajduka, dodaj malo side eto ti Torcide.
У једној малој ували посрао се кит, од силног говна настао је Сплит, додаш мало лука ето ти Хајдука, додаш мало сиде ето ти Торциде...
ibro ne daj se. . bit ce bolan bolje.