Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štraus s Grbavice sad dribla jednog, drugog, trećeg igrača... I, dragi slušatelji, dok protivnici Osimu ne uzmu loptu, ostavljamo vas da slušate bečke valcere iz našeg studija... Hvala ti na svemu.
Najveći prvo kao čovjek pa onda ostalo
Samo ti fali da je to izgovorio Mirko Kamenjaševič- i rekao je "dok mu ne oduzmu loptu slušajte muziku iz našeg studija"
bh legena, patriot i gospodin
Jak karakter, veliki covjek i veoma inteligentan. Da nam pozivis jos dugo.
Švabo! Bio i ostao veliki čovjek !!!
Alles Gute zum Geburtstag Legende des SK Sturm;-)
Da nam je više ovakvih ljudi.
Dosta nacionalističke rasprave. Osim je svjetska veličina, prerastao je on naše kasabe! Hajde malo da opletemo po Klix-u. Ljudi napisaše da je Željezničar igrao protiv Videotona polufinale Kupa BiH!!! HAHAHAHA!
e , i ja bih :)
Sretan rodjendan legendo, puno zdravlja i da nam pozivis jos dugo.
Puno srece i zdravlja i da nam pozivis jos sto godina najveca ljudska velicino koju sam poznavao, jer kad ti odes izaci ce svi oni koji pred tobom ne smiju ni pisnuti. Ti si nam nesto poput TITA dok si ti ziv bagra ce se kriti po podrumima ali kad ti odes a moraces, tesko se nama!!!!!!!!!!!!!
Sretan rođendan i još mnogo dobrog zdravlja LEGENDO!
sRETAN RODENDAN LEGENDO!!!!! USPUT ; https://www.youtube.com/watch?v=smOpzEh0t-Y
Ma sta reci ? Komentarisati !? Legendo SRETAN TI RODJENDAN i pozivi nam jos puno godina.Zelim ti sve najbolje .
Gdje ti je DEBIL od sina?