Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No shit, Sherlock!
Nije fudbal direktno kriv. Virus će se svuda širiti gdje se ljudi okupljaju u većim grupama
Tvrdoglavi Talijani..po koji put u proslosti se ponasaju slicno nama i sto su imali nesrecu jer su prvi u Evropi nastradali..svi sad iz njihovih gresaka su poduzeli ono sto su i oni trebali(da su znali)..zalosno.
Nikad mi neće biti jasno to ludačko navijanje za nekoga trči za loptom 90 minuta.Volim dobar fudbal, a da me nečiji rezultat baca u delirijum ili očaj-not acceptable.
Sve što će ovaj virus na kraju uništiti je fudbal onakvim kakvim ga znamo.
I sta sad da radimo sa tim priznanjem?
@between pa recimo da smanjimo socijalne kontakte s ciljem sirenja korone. To bi bila pouka koju mozes uzeti iz slucaja ove utakmice.
Istorija je učiteljica života
Pa veceg apsurda na kugli zemaljskoj nema od fudbala i milijardi koje se vrte oko njega. Evo i dokaza!
Od kad ja to govorim. Narod ovce vesele se nizasto, ali oni ne kontaju to. A fudbaleri rasipaju pare od tih istih navijaca. Sad kad nema navijaca utakmice kazu nemaju smisla. Eto, samo se narodu kaze.
@back2track Niko ćeš ne tjera da volite fudbal. Činjenica je da je on velikoj većini smisao života, a vi derpe se i dalje goozite u pakaš ako je to vaš smisao života.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)