Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove ofajle se javljaju sada da bi bile u centru paznje i malo se promovisale ne bi li ih zvale perverzne debeljuce iz Emirata da obave veliku nuzdu na njima.
Neka si se ti odupirala.., i nisi odgovarala na poruke.
Face app koristi vise od dzumhurove hanume jahah
Muskarac sa parama trazi najljepsu zenu koju moze imati, zena sa ljepotom trazi finansijski najstabilnijeg muskarca I pri tom joj izgled I ne igra ulogu. Svijet tako funkcionise, ljubav je prica za sirotinju, nazalost
kasnije ta zena trazi prave alfa muzjake. kad izmuze tog finansijski stabilnog.
pa I ne bas, nemoj da se lazemo. Nijedna zena nece ostaviti milionera da bi bila sa muskarcem kojem finansijska sigurnost ovisi od listica u kladionici..
Ova kao postena😆😆😆😆, a kru ti vidi joj instagram profila, odise postenjem, prevarit saciru sa ovom rohaljkom je van svake pameti.
Ma ja, njoj je do sakire ko do lanjskog snijega..Cuj iz postovanja 🤣
Sta se ova prdara javlja?
Ako je te zvao pogriješio je. Take napuhane bez jezika, tri brzine uz promjenu boje nisu više od par milja. Ove plastične rvk su nagazne mine.
E čuj udarila po štoperu.. ko ovo piše majko moja mila..
Pique je samo htio zgutiti
Slao bih joj i ja.... Shakira nije on kriv
Qravela iz favele!
Suzy, zvana Bulja!
Suzy ti bi voljela da ti je Pique zabio....zato smanji doživljaj u ne morališi.STARLETO!!!
Jedna od najvećih prevara otkad je svijeta je to da je čovjek monogamno biće,nije,lazu vas,nije u prirodi čovjeka,nametnuto vam je to i od malih nogu usađeno.Ne postoji jedna zena za cijeli život,mislim postoji,ali kod ogranicenih.
O Boze...evo nove debiluse i sad ce mediji smarat..dajte joj odmah pare,da se ne patimo
Suzy! Tako si dobronamjerna, iskrena i čedna!
Zao mi ove navijacice. Vidi se da je iskrena.