Udarila po štoperu
181

Ispovijest navijačice Barcelone: Pique mi je stalno slao poruke, Shakira to nije zaslužila

N. K.
Suzy otkrila tajnu o Piqueu (Foto: Twitter)
Suzy otkrila tajnu o Piqueu (Foto: Twitter)
Velika navijačica Barcelone i Miss BoomBum Suzy Cortez udarila je na reputaciju Gerarda Piquea u trenucima kada su defanzivac Katalonaca i pjevačica Shakira potvrdili da se rastaju nakon 12 godina veze.

Iako razloge za ovu odluku nisu otkrili, danima se piše da je Pique prevario Shakiru s jednom 20-godišnjom hostesom i da ga je supruga uhvatila na djelu.

Suzy je u razgovoru za El Diario NY priznala kako joj je Pique gotovo svakodnevno slao poruke i da mnoge od njih nisu bile primjerene.

"Bio je taj koji mi je poslao direktniju poruku. Jedini igrači Barcelone koji mi nikad ništa nisu poslali jesu Messi i Coutinho. Sjajni su muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila. Bila sam prijateljica s bivšim Barceloninim predsjednikom Sandrom Rosellom. Kada je Pique to saznao, tražio je moj broj telefona i poslao mi je poruku. Kada sam se vratila u Brazil, poslao mi je i poruku na Instagramu. Interesovalo ga je kada ću se vratiti u Evropu. Uvijek me je pitao za stražnjicu i koliko je velika i da je ljubomoran na Messija što dobija toliko pažnje od mene. Nikada ovo nisam rekla iz poštovanja prema Shakiri, ali sada ću reći sve što mi se desilo", rekla je Suzy.
Cortez je nedavno priznala i da je Messijeva žena Antonella proganja već pet godina.

Podsjetimo, Suzyjeva ljubav prema Messiju je od ranije poznata, a čak je i istetovirala njegov lik iznad međunožja i stražnjice.