Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....trenirao sam u švedskoj neke igrače koji su bili i u reprezentaciji..ovaj Jašarevic je iskusan centarhalf i igrao je ranije i u prvoj ligi švedske..zna se ubaciti i napred i zabiti gol
jeli Amerikanac uplatio 500k poreznoj zašto se ne objavi ili da se ima za kuknjavu, cijeli grad prica da je platio
Dobro nam došao Irfo!
Ne treba gledati dalje od ovog clanka da se shvati da vecina klix komentatora apsolutno nema pojma o stvarima koje komentarisu, i samo ponavlja jedne te iste izlizane floskule. Prvo, nije Jasarevic Carlos, ali igrao je u Svedskoj prvoj i drugoj ligi. Za nasu ligu, takav igrac je pojacanje, svidjalo se to vama ili ne. Drugo, placete o djeci i omladinskom pogonu. Pa ako iko daje sansu djecu iz svog pogona to je Zeljeznicar. Hajde prestanite malo da pricate o stvarima u koje niste upuceni.
Da li Željo ili bilo koji nas klub moze nesto uzeti iz omladinskog pogona, nekome dati sansu. Odavno nemamo rezultata, pa bolje da nasa djeca igraju, nego da nam dolaze neki nedokazani i propali talenti. Ako nemamo nista ni u omladinskim kategorijama, daj to batali i oslobodi terene da djeca sama igraju
Pa eto Muftic i Beca su iz omladinskog pogona i odigrase sezonu a jos ne znaju jesul posli ili dosli. Jednostavno ili skole slabo rade ili je talenata sve manje na ovim prostorima tako da se nemoguce osloniti na omladinski pogon na zalost onih roditelja koji misle da su izrodili nove Mesije i Ronalde.
Koliko su para skupili navijaci? Zna li se sta? Jel neko iz vlasti urgirao da se odgode placanja obaveza?
CIM JE DOSAO DJABA NE MOZE DA VALJA ,ONO STO VALJA NIKO SE NE ODRECE VEC PRODUSZI UGOVOR
Tacno ovu nasu krompir ligu ne treba ni pratiti majke mi…
Umjesto da se djeca guraju koja vrijede i koja se trude, a siguran sam da je u BiH bilo neko normalno rjesenje, ne, oni dovode momka od 27 godina iz ni manje ni vise nego SVEDSKE iz kluba kojeg su osnovali kurdi….