Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji BiH ambasador Edin Dzeko i smijem sigurno rec najbolji nas igrac u historiji..Nemoje me napadati zbog starih igraca ali Big Ed je prekuco Bundesligu i osvojio titulu , sa Cityem 2 titule i dosta je doprinio kod obje...Sada ce Roma napokon osvojiti Scudeto i to na krilima naseg Dzeke....Voljeli ga vi ili ne ali kada vidite dijete negdje u Etiopiji ili Zimbabveu kako trckara sa Dzekinom dresom , znajte da je uspio!!
Ubiće ih Višća iz sjene
Džeko dao jedan gol ove godine i kažete u fantastičnoj formi. Da je dao 2 ne bi se ni trebalo igrati ;))) Džeko ne zan namjestit gol drugome. Il ga je dao il nije !
uoči utakmice će na TV-u stajati znak. "Z" samo za zrelu publiku. Šta ćemo im raditi morat ćemo djecu u drugu sobu poslati!
Pjanic jest u formi al Dzeko je van forme ev 2 godine xD
Ako na kraju utakmice u Zenici nebude dva gola razlike u našu korist nemamo šta tražiti u Irskoj
Boli Irce qurac oni sute a mute a mi samo seremo po medijima dizemo nase fudbalere a kod njih eto od silnih povred nece imati ko ni da igra... Bolje nam je da sutimo i ne seremo jer nam se cesto odbije o glavu...
To ti redovno čitaš irsku štampu pa znaš o cemu oni pricaju
Aferim na komentaru i veliki plus...to upravo mnogima govorim...Šuti, napravi taktiku i odradi sa svoje strane što bolje...a ne brini se previše za to gdje ko i koliko golova daje. Nije isto igrati u timu i reprezentaciji ni za jednog igrača.
Sve bio bio ali Irac ne. Jadna li vam majka,u kozi vam ne bio !
nisu budale da ne prenesu😆
Zabrinuti, ja_kako! Vide ljudi "koja su dobaa". ;)
Odavno gluplji naslov nije bio. .. 😂
Dzeko odigrao dobru partiju....Pjanic sinoc ko sto igea za repku nigdje ga nije bilo...
Odličan gol sinoć i još bolja asistencija Džeko, ali onaj promašaj nakon toga se ne smije dogoditi protiv Irske ukoliko budeš u sličnoj situaciji.
Samo da nam svi sacuvaju zdravlje I da ne bude povreda, a volje nece faliti. Dzeko, Medunjanin,Djuric i ostali igraju srcem i motivacije im nikada nije falilo u voljenoj reprezentaciji.
Dzeko je institucija