Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je falilo i da sa ovakvom igrom osvoje tri boda....
Sve je moguće, čak i proći sa dva boda.....
Ja ne znam za koju to utakmicu, samo danas, Iran je bio bolji od ocajne Argentine. Argentina je jedan covjek tim, Argentina je Messi. Svi ostali ne vrijede nicemu.
Ma bih je svjetski prvak....kakva francuska ,kakav brazil....ma nitko nije ravan bih!!!! Istrazivanje provedeno samo unutar bih!!!!
Argentina tika-taka!Kad dodju do Holandjana,bice im taka-kita!
jarane jest smeće ova argentina...pa nemogu oni ba ni Surinam natrpat....
boli vas briga bar sad kad nemaju sanse pustice vam utakmicu ,, poklon od islamske repubilke iran ...islamskoj reprezentaciji BIH
Kako nemaju, Iran ima sanse do kraja, dovoljno je da veceras Nigerija izgubi od BiH, i da izgubi od Argentine, a da Iran pobijedi BiH i Argentina 6 bodova, Iran cetiri boda, BiH tri, Nigerija jedan.
i to broje...