Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemanja imas pare... ne idi nigdje iz Redsa!
Po meni najjaci igrac odbrane na cjeloj planeti. Boli me racku sta je i ko je. Bravo Nemanja i mojne u Inter.
Real fix on: www.blacktip.estranky.cz ...............100%...............
kada ga sugiraci proglase za najboljeg igraca, kada Dzerald koji je izbaran za najboljeg od strane novinara izjavi da je Vidic to trebao da dobije, kada u zadnje tri godine je u timu lige i timu evrope, kada je odigrao najvise utakmica za MU u zadnje tri godine..vjerovatno ima nesto da je trenutno najbolji e sada to sto je SRBIN to mu je losa karakteristika i zato ne glasamo za njega
Tesko da ce ga dobiti,nije lud da iz MU ode u Inter.Upitno mi je i to da li je najbolji,trebali bi ga stavit u Real Madrid pa da to vidimo.Lako je u Manchesteru gdje brane svi od Edvina do Waynea,u Madridu bi vjerovatno prosao kao i Cannavaro koji je tad slovio za najboljeg stopera.Zakljucak-dobar je jer mu svi pomazu,u MU citava ekipa nevjerovatno puno radi na odbrani tako da i on ima lagan posao;)
Malo sutra...Lik je trenutno najjači odbranbeni igrač na svijetu....