Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Analize,pracenje izostanaka igraca,eventualne saradnje klubova,sve potpuno besplatno...pridruzite se nasoj brzorastucoj zajednici. https://www.facebook.com/WorldwideBet-322252394644936/?ref=hl
Prvi put da dadnu preko 3 gola, italija ove sezone pravo zanimljiva, kad vidis Inter koji je prije 2 sezone bio toliko los da je sad prvi!
dali.su i frosinoneu
Jest nema sta. I Juve nakon onoliko loseg starta sad su veci pri vrhu i u trci za top 3 a mozda i titulu, al nisu ipak toliko ubjedljivi jos uvijek tako da i drugi imaju sanse. A Inter se popravlja i igru pravo, do sad su pobjedjivali, al sve s 1-0, a sad kako igra i Ljajic i Jovetic i Perisic malo vise, zivnuli i u napadu. Imaju dobar tim, puno korisnih igraca, i Mancini za sad vrlo dobro trenira ovaj tim, ono bas mu je 'sjeo' taj tim. A jos su i FIorentina, Roma i Napoli svi u igri za titulu.
Džeko i ekipa na aparatima.