Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko bi mogao se vratiti u englesku premier ligu ili njemacku.
u englesku nece 100%
Nema sanse nigdje osim u njemackoj u svojim godinama, ako govorimo o velikim ligama. I to da se vrati tamo odakle je krenuo prije 10tak godina, da i zavrsi karijeru.
Ovom argentiskom smecu vise od pola golova namjestio jebDzekonsto asist. sto penalom koji je on iznudio. Kakve napadacke kvalitete pa i vezne ima Dzeko vidjece svi kad on ode. Jest stariji ali on Perisic ionaj Slovak jedini su igraci tamo. Nadam se da ce otici u mirniju sredinu zelim svom Dini sve najbolje u zivotu a Interu sve najgore ubsportskom smislu... Lautaru peru lakom.. sve ce mu se samo reci.
sva trojica izvikani do bola. Dzeko je vise golova dao nego Dybala i Martinez skupa, takodjer vise od Lukakua koji je izvikan pravo...Ka uzmes i razliku u godinama, nidje veze. Lukaku 273 gola u karijeri, Dyabala 144, ovaj mali prdo Martinez 101. Dzeko 309...al eto njih trojica su ubitacni trio haha...
U Dubrovnik i fati se konobarenja, dnevnica plus baksis gdjes bolje
Samo promjeni dres Džekice i ostani u istom gradu! Ti to želiš, ja to želim... 😁
Bježi Džeko u Želju.
dzeko dao 16 golova kad se ovaj lautaro saplitao po terenu.. jedan odigurao bolje pocetak drugi kraj.. po cemu li je ovaj drugi bolji lol
Lakaka
Lautato-Lukaku-Dybala Odlican trio 👍
Pametno, svakako Edin na kraju ove sezone nije nista uradio kad je bio najpotrebniji ekipi ...