Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Inter, bravo Dzeko Idemo do kraja
je.o te konakovic i ti njega , kako se uvijek nadje neki civil da pored srece u sportu spominje politiku , to isto kao da mi na objavi konakovica krenemo pisati dzeko majstore
Konakovic je meni Tito, imam osjecaj da bi mu ovaj hejter rado jaja polizao :) Svakakvih pedddera dok se komentarise o sportu :)
Slab Milan
Idemo Džeko do trofeja Lige Šampiona 💎🇧🇦⚜️
Pustite Dzeku, problem mam je izdajnik Konakovic koji razvaljuje drzavu
Greška. Salihamidzic je igrao finale lige prvaka Bayern-Manchester.
Grande Dzeko, bravo. Finale za pamcenje za sve nas.
Sve se otvorilo, utakmica karijere u 37 godini, sve je moguce, zasto ne sanjati pobjedu i osvajanje LP. On je to zasluzio, jer sa svakim timom zabijao golove u LP, ukljucujuci prvi gol sa autsajderom Wolksburgom protiv nadmocnog Reala. Sretno Dzeko, kakvo finale, gledacemo ga sa nezapamcenom strasti i navijanjem.
SRAM VAS BILO, SAMO DZEKO, DZEKO, A GDJE JE AMRA I NJENE ZASLUGE ZA OSMIJEH PROLJECA I MASIRANJE QURCA...
Kolčina koja je oženila Srosku raspuštenicu iz igre Lukaku u igru i odmah gol za Inter Lukaku-Martinez
ne moze kruna decko iz foce meda. samo se zna udarati
Preko 100 miliona eura dosad zaradeno,veceras 12,5 miliona od karti,grande DZEKO grande INTER idemo AKOBOGDA po 🏆🏆🏆🏆 trofej⚫️🔵⚫️🔵☝️☝️☝️☝️
Male su šanse da se više ikada pojavi neki novi Džeko...EDINE HVALA TI 🇧🇦
INSALLAH Idemo dalje⚫️🔵⚫️🔵🏆🏆🏆🏆☝️☝️☝️☝️🔥🔥🔥🔥
Krunic je takodje odigrao fantasicno. Pravi igracina.
Uništiti će ih city
Nadam se
U jednoj utakmici u finalu je sve moguće. Ali to nije ni važno, akcenat je na tome da jedan od naših fudbalera igra najveću utakmicu koja postoji u jednoj godini.
Sudjeno mu je da osvoji sve.
Inter zalutao u finale, budimo realni.Ko god da prođe sutra taj i osvaja.Bolje City nego Real jer su ovi drugi prekucali igricu
To nisi gledao utakmicu. Inter igra uzasno cvrsto. U ovakvim utakmica je brutalno tesko igrati. Ko odigra 60 minuta, kao da je odigrao 3 obicne tj. svakodnevne utakmice.
da hoće Džeko srušit City u finalu, pa to bi baš bilo...
Edin Dzeko jedina svijetla tacka iz BIH