Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlatnu loptu za zivotno djelo dodijelit :) )))) a nisam navijac Barcelone
ma dobar jes ovo ono,ali kakvo zivotno djelo sto je piko lopte po livadi. haj da ima od tog koristi iko osim njega pa bi covjek i reko a ovako 5.6miliona je on dobar moze on sebi kupit kolko hos zlatnih lopti a nisam navijac reala
Veliki Andres Iniesta🖤
Ode Inijesta u skupstinu kantona Sarajevo
Bio bi bolji od pola onih hajvana
Svi ruzni i besmisleni komentari dolaze od djece i ljudi koji nemaju strast za fudbalom. Moze se reci da mi od toga nemamo nista. Al pravi ljubitelj fudbala ima. Strast, radost, nerviranje, uzivanje, tuga. Kako za koga, za mene je fudbal razonoda.
Bogami, posla Džeko dvojicu u pemziju, prvo Tottija pa onda Iniestu.
hajde kod nas,mi necemo jos zadugo u evropu takodjer...
sumnjam da je bilo ili da ce biti boljeg veznjaka od njega ... jedan jedini gospodin ns terenu 👑
Najveci
Kakva veličina, i kakva skromnost. Na SP 2010 u finalu sam navijao za Holandiju jer su igrali lijep fudbal tokom citavog sp-a, ali mi nije zao sto su izgubili zato sto je pobjednicki gol postigao Iniesta. Falit ce fudbalu ovaj djecko. Sretno legendo.
Zovni Piketa i Mesija, i oni jos uvijek placu, nakon sto ih je Dijamant razvalio !!!!
Kapa dole majstoru od navijaca Reala. Covjek se igrao fuce, ko iz zajebancije.
Majstore iskoristi jos 2-3 aezone u kini tamo su bolje pare mada ne sumnjam da ti puno znaci ali eto.
Ozbiljan pad forme kod njega se vidi zadnje 2 sezone, i svjestan je toga. Zato i ide iz Barse, da ne gusi igrace poput Coutinha, Denis Suareza, Gomesa itd... Da je nastavio igrati vjerovatno bi dobio hatere, ovako ide kao legenda i kao jedan od najvecih svih vremena. Takodje selidba u Kinu znaci vise para u njegovom dzepu pred kraj karijere, i distribucija njegovog vina na kinesko trizste. Sve u svemu moj naklon ovom carobnjaku kakav se jednom radja.
Prije nešto manje od 15 godina naša mlada reprezentacija igrala je kvalifikacijsku utakmicu protiv Španije na Grbavici. To je bilo doba kada se za svaki meč pozivalo po 6-7 novih žlj igrača iz dijaspore čiji su se pozivi masno naplaćivali. U dresu Španije igrao je omaleni tehničar po imenu Andres Iniesta. Do te mjere je bacao dijasporce da su sarajevski hrsuzi na tribinama Grbavice cijeli meč vikali ''Eto sedmice, eto ga, bježi, eto ga''.
što baš Hrsuzi 😉
Veliki Andreas Iniesta, sa 27 aprilom iz Barse nesta.
čovjek velikog srca i jedan od najboljih nogometaša svih vremena hvala ti Iniesta za sve ove godine
Pored ovakvih igraca Messi i Ronaldo padaju u sjenu! Malo je ovakvih igraca! REPECT ljudino!
nek si ba vala. Take the money and run.
ma hajde bogati sta places ko eto ti si igro za raju,nisi imo visemilonska primanja,nisam ja vidio nijednog vrhunskog i odanog sportistu da je odbijo koji milion vise na ugovor. a sad malo te ponjele emocije ko te sisa idi prodaji vino bavi se biznisom jer to si i radio citav zivot.
a usput: ode on u kinu ili gdje god da ode zbog desetak miliona vise koje mu ne bi dali u Barceloni jer je igrac u godinama,tako da nemoj se preseravat
@Dinonailpupodino aha jes jes,