Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu vam senzacionisticku, stave naslov ko da je lik rekao da su nastelili da osvoji.
Ovo on malo da pogura, da sudije skontaju da Argentina mora da pobjedi Ekvador. Sve sracunato.
Neće se ni kvalifikovati na SP😂
cuj mora osvojiti , neka osvjoji koji je bolji. Fifa Mafia
I sad npr. neko rođen u San Marinu ne može biti najbolji svih vremena jer je nemoguće da osvoji SP. Glup kriterijum, ne vidim zašto je potrebno da Mesi osvoji SP da bi bio bolji od Maradone, dovoljno je što je uradio do sad, u najnaprednijem periodu fudbalske igre u historiji, pogotovo u fizičkom smislu, a to je faktor koji najviše i otežava igračima poput Mesija.
Al covjece nije dvaput je izgubio s Argentinom Copa America finale protiv Chile, zar se tu barem nije trebao dokazati da je poseban ?
@ForeverBiH Drug moj, jesi pogledao koju utakmicu Barce u životu? P.S. Inače sam navijač Bayerna...