Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema, bez Modrica tu svako za sebe igra u Realu.
cuj lose samo prvo poluvrijeme..u drugom ste trebali da nije sudije biti potopljeni
Eki pitale sto ne igra Casemiro, pa pokazao mu Kovacic sto ne igra, joj ovih spanskih novina samo gledaju sta ce slagati ne bi li vise zakuhali sutuaciju.
zasto krizni ako je Zidan musliman :)
@mah hahahahahahahah al me nasmija za komentar, svaka cast :) konjine koje ti lupaju minuse uzele ovo za ozbiljno, zdravo za gotovo :)
Sada čekamo komentare, ne Barcinih navijača, nego Realovih mrzitelja. Malo je Barcinih navijača.
Čemu takav komentar? Zar na obe strane nema takvih? Samo fudbalske analfabete mogu "mrziti" klubove koji igraju dobro. Voliti fudbal a ne voljeti pogledati Barcu,Real, Bayern, Juve itd. je ljubav na silu I to nisu navijači. Visca ;-) ... Bit će to Ok.Svaki klub padne u sličnu krizu.
@maseze44 svaka cast pravim navijacima i ljubiteljima fudbala i totalno si upravu samo je pitanje ko ce kad upast u krizu al na kraju krajeva treba uzivat majstorijama velikana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)