Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam i navijace Reala, MU, Barse, Bajerna da prisustvuju derbiju. Jest' da su vasi klubovi dosta bolji i uspjesniji ali ih mozete vidjeti samo na slikama levati jedni. Kaze frajer iz Velesica; jesi cuo da smo kupili Bejla.
Biće dobra utakmica, naravno Željo će bit jeban.
Samo ako se tvoja mama zove Željo
Ajmo Sarajevo naprašite seljačine s grbavice.Pokažite klošarima kako se se igra fudbal. Mostar u srcu Velež do groba RA 1981
ČELNIŠTVO,??????? Koja je to bulumenta, zar oni nemaju Upravu? Pa gdje to živim, u ... Čelništvo, a u p.m.........
ako sarajevo pobijedi to znaci da ce celik osvojiti kup !!!jer ce svinjski uzeti titulu pa da se podijeli :) sve politika mame im se njihove lopovske...
15 KM ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Nek ste vi Maje nabacili !!
E ko li ce platit' toliko karte na obicnoj ruini od stadiona...
odlicno pitanje.al platit ce oni koji vole klub iz srca i duse zbog njegovog imena i historije ne zbog trofeja i par pobjeda u bijeljinji.trebinju travniku prijedoru pri tome skrnaveci i onako skromni budjet kluba.
ja selje da pred kraj prvenstva uzme koji dinar,sjever 15 km, stavite 100 km i otvorite komplet tribinu da je napunimo do cepa. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Neka haveru, sevap je im platiti 15 km.
"Reputacija – smekeri, provjereno dobri hakeri..." po ovim komentarima i dislajkovima jasno je koliko ste aktivni po ovim forumima i slicnim sr.anjima, a na tribinama ne znate bil pisali ili sr.ali, Znate samo sr.ati ovdje nafurantski, neargumentovano kako ce Saraj'vo ovo, kako ce ono, a Zeljo vas je.be od kad ste nastali, Zeljo napunio svoje prostorije peharima, a vi i dalje samo se.rete po ovim forimuma i stavljate dislajkove na svaki moguci komentar koji ima veze sa Zeljom, i obratno. "Reputacija – smekeri, provjereno dobri hakeri..."
vidi ti da ti trofeji nisu gdje u sekundarnim sirovinama unovceni za otplatu dugova vodovodu i elektrodistribuciju.sta znas chamuge su to
Bolje traziti pare za rezije vlastite imovine, nego svaki mjesec placati kiriju za iznajmljivanje Gradskog stadiona. Uzdravlje.
KEEP CALM AND LIVE FOR ŽELJEZNIČAR
APEL I MOLBA ORGANIZATORIMA I NAVIJAČIMA !!!!!!!!!!!! MOŽE LI BEZ BAKLJADE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HVALA !!!!!!!!!!
bas sa ovim cijenama pretjeruju,i na Kosevu i na Grbavici,ko da je ovo Njemacka,a oni Borusia i Bajern.
Sugavicoo sugavicooo otvaraj kapije.......
Bice gusto, bice 0-2 ... :D :D :D
2:0 za plave, realno