|

Igrači FK Sarajevo otputovali u Široki Brijeg prepušteni sami sebi

Igrači FK Sarajevo otputovali u Široki Brijeg prepušteni sami sebi
0
S
Sarajevo-x.com
10.11.2010. u 23:59
28
komentara
0

dijeljenja
Igrači FK Sarajevo otputovali u Široki Brijeg prepušteni sami sebi Džakmić u akciji (Foto: FC Sarajevo)
Zgrada u Titovoj 38b posljednjih dana mjesto je neočekivanih raspleta i preokreta. Predsjednik FK Sarajevo Zijad Blekić, od kojeg su navijači očekivali mnogo, podnio je ostavku, a za njim je krenulo i nekoliko članova UO. Svoju ostavku ponudio je i izvršni direktor Adnan Džemidžić, koji je javnosti danas obznanio mutne poslove u FK Sarajevo.
Uprkos svemu, igrači FK Sarajevo otputovali su u Široki Brijeg na revanš utakmicu četvrtfinala Kupa BiH protiv istoimenog premijerligaša.

Možda zvuči nevjerovatno, ali su igrači FK Sarajevo na utakmicu otišli bez predstavnika kluba za koji igraju. Prepušteni sami sebi otputovali su i odigrali utakmicu na stadionu koji je u nedjelju bio okićen nacističkim simbolima, a prošle godine bio je mjesto ubistva Vedrana Puljića.

Široki Brijeg i Čelik u polufinalu Kupa BiH

Već dugo vremena igrači FK Sarajevo žale se na neisplaćene obaveze, rade u lošim uslovima, ali pokušavaju (mada ne uspjevaju uvijek) čestito braniti bordo dres.

Igrači FK Sarajevo, ali prije svega navijači bordo tima, zaslužuju upravu i rukovodstvo kluba koje će voditi klub na pravi način i omogućiti im sve preduslove za pobjede i nove radosti.
Prijavi grešku


Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...