Nogomet
30

Igrači FK Sarajevo nakon poraza od Lecha: Ne predajemo se

Piše: D. B.
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Igrači FK Sarajevo nisu krili svoje razočarenje nakon večerašnjeg poraza od Lecha na Koševu, ali su obećali da će sve dati od sebe kako i u uzvratu u Poljskoj na bolji način predstavili svoj klub.

"Naravno, Lech je favorit, to svi znamo. Vidjeli smo da se s njima može igrati. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili. Idemo tamo da se nadigravamo, mislim da će biti dobra utakmica. Probat ćemo vratiti rezultat", kazao je Anel Hebibović.

On se složio da se Lech u drugom poluvremenu dobro branio, ali se pouzdao u to da svi imaju mane i uoči uzvrata je istakao: "Mi se ne predajemo".

Stoper Tomislav Barbarić kaže da se neće predati uoči revanša u Poznanu.

"Nismo dobro otvorili utakmicu, a nakon toga smo se konsolidirali i kontrolirali utakmicu. Oni nisu imali neku ozbiljniju šansu, možda iz prekida. Primili smo gol dok je Stepanov bio vani i baš nam je trebao za taj skok. Probali smo nastaviti našu igru, imali smo šansu za izjednačenje. Moramo se boriti za naš klub i navijače", kazao je Tomislav Barbarić.

Haris Duljević je kazao da je večerašnja utakmica bila jako teška i protiv dobre ekipe.

"Žao mi je što smo primili dva gola zbog naših grešaka, parirali smo ih tokom cijele utakmice", kazao je Duljević te dodao da se nada pozitivnom rezultatu u Poljskoj.

"Nedostajalo nam je malo sreće i više discipline u igri", dodao je on.