Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema predaje...Ali ipak, okrenimo se prvom kolu i tekmi sa Drinom...Jos smo mi daleko od nekog srednjeg nivoa evropskih ekipa....Samo FKS!
Ne predajem se ni onda kada mi lađe potonu...
nema te sile, nema Lecha, što će me vidjeti na dnu. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DULJEVICU SVAKA CAST...STOJCEVA POD HITNO OTJERATI!!!!!!
ma jok ba kakva predaja.. idemo tamo primiti jos 5 komada..
O kakvoj predaji ovi nesretnici raspredaju. Pa predali ste se na Koševu, mamlazi. Usput, sve mi se čini da u sastavu FK Sarajevo ima puno trojanskih konja.
Dobro su igrali ali vise srece drugi put...:((
Ma dobro, tamo casno se oprostiti. Izgubiti 2 gola razlike i tamo, samo da bude 6-7 komada u korist lecha. Ali bice dresdenovaca sigurno tamo par stotina u podrsci i hordi 200-300 odraditi gostovanje dostojanstveno. Nismo doradli ni zreli za jace tekme lige sampipna, za nad je cup uefa
Nedostaje Sarajevu još 3-4 iskusnija kvalitetnija igrača da bi prolazili protivnike kao Lech, bar dvoje u obrani, jedan u sredini i napadu.
odbrana Sarajeva smiješna, Stepanov i Barbaric, jedan se nije godinu dana lopto pa ga vratili iz penzije, drugi nema mjesta u splitu. Pojačanja na nivou
Barbarić je za bosansku ligu Sergio Ramos. :D
a stjepanov dzenaro gatuso
Vi ste se predali u prvoj utakmici, ne znam šta vam je Dženo rekao ali protiv ove ekipe ste mogli i morali bolje igrati.
Ako se mogu dogovoriti da uopće ne idu u Poljsku i rezultat bude 3-0,a nemaju nikakvih troškova ni blamaža.Ovo govorim jer ako je kod kuće bilo 0-2,nrmalno je da će u gostima primiti minimalno duplo.
Ferencvaros je izbacivao Juve,Manchester i ostale ekipe.Da ne izbaci Zelju.Igrao ligu sampiona 95'.
Naravno ako Zeljo bude igrao ko Sarajevo nema sta da trazi.Znas li ti sta pricas.Nikad nemozes porediti Ferencvaros sa Lehom.
Joj ovih bahila , pa zeljo bi dobio 5 komada , vidjecemo vas protiv Ferenca usranog koji je 5 levela ispod lecha
vaaazi...
Spori brate doboga.Nakon 20 minuta igre Pitari su stali nema kondicije.Nije ovo liga BiH da setas po terenu.
E ovo vam je bordo prica nema penala za puzigacu nema ni bodova,,kako rece propali privatnik baho sarajevo je prezadovoljno ovim rezultatom
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.