Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li šta o Džeki Edinu - ''Dijamantu'' svi mu pjevuše onu ''neću,neću dijamanta...''
Kao da igra u opstinskoj ligi
Garant ima Srpske gene, oni su ovako "hrabri" samo na djecu žene i prazna sela. A kad dođe neko naoružan naspram njih, što bi reko đeneral Pempas "jbg"
oduzeti mu kopacke na godinu dana i
ovo treba smatrat pokusajem ubistva prijateljska utakmica mlad igrac ne bitan rezultat noge jos nisu na 100% i onda uradis nesto ovako nekom klincu van svake pameti
@originaltaste4455 pa samo u fudbalu mozes covjeku slomiti ruku nogu i da to vidi sto miliona ljudi ali nema veze samo mozes dobiti crveni karton a nekad ni to (Ramos nad Sallahom) znaci ozbiljno povrijediti nekog i nikom nista. Sve dok se ne bude krivicno odgovaralo za namjerno izazivanje povreda poslije utakmice ovakve stvari ce se desavat. Hebe se njemu plata 350 000 evra mjesecno a odvali lika i kazna neki karton haha.