Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrač, ali problematičan karakter (ostavio trudnu djevojku zbog druge), sad taj karakter pokazuje i u klubu. Ljetos ga htio Juve, spominjalo se i 50mil€. Na ljeto je pitanje, da li će ga itko htjeti za petinu tog iznosa, da mu pravi tamo probleme. Kako brzo karijera krene nizbrdo, završit će u Monzi i nakon toga u Kini, a mogao biti odličan igrač
Igracina ko god ga je pogledo 10 minuta dovoljno da zna to
Daj ga u FKS
Odbio da trenira i trazio transfer, Milan nudio malo para Roma odbila, Bournemouth nudio bruku para i dobru platu ali gospodin nije htio u Englesku, na kraju kad je vidio da ce ostat i da ce na tribinama biti rekao da hoce u Bournemouth ali ga ljudi odbili glat, sad sjedi na tribinama i uzivaj :))))