Ne poštuje građane
34

Igrač Real Madrida pod istragom u Srbiji zbog kršenja pravila ponašanja o samoizolaciji

K. H.
Luka Jović (Foto: EPA-EFE)
Luka Jović (Foto: EPA-EFE)
Srbijanska policija istražuje kretanje napadača Real Madrida Luke Jovića nakon što se iz Španije vratio u Beograd, a navodno nije poštovao propise o obaveznoj samoizolaciji.

Jović je u nedjelju stigao iz Madrida u Beograd, a kako je ovaj španski grad žarište koronavirusa u Španiji, bio je obavezan provesti 14 dana u samoizolaciji, bez obzira na to što je ranije bio negativan na koronavirus.

Navodno je Jović u Srbiju došao nakon što mu je trener Zinedine Zidane dopustio da prisustvuje rođendanu djevojke Sofije Milošević, a zbog svega srbijanska policija istražuje Jovićevo kretanje, što je i premijerka Ana Brnabić istakla.

"Vidjeli ste svi i primjere naših nogometaša koji dolaze iz inostranstva, gdje imaju milionske ugovore, koji dolaze ovdje i nisu u samoizolaciji i to je posebno nešto sa čim će se suočavati naši nadležni organi", rekla je u srijedu premijerka Srbije Brnabić, a vrlo brzo se saznalo da je mislila na Jovića.

Jović je viđen kako šeta gradom, a na taj način on je prekršio propise zbog kojih će mu sigurno biti napisana krivična prijava.