Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je tajna sluzba BiH ubacila namjerno Bosanca(koji je k'o fol srbijanac) da ih sve zarazi 😂😂😂😂😂
ZUKANOVIC DOSAO IZ ITALIJE JUCER NA GRBAVICI VIDJEN HOTA NORMALNO TAKO DA U SVOJIM REDOVIMA IMAMO I GORIH I IZ GORIH PODRUCJA
papčina
Nakon muslimana nasla ovog.. Obicna starleta
Pa šta njemu fali? ima i pare i izgled. A ti?
Jovic prekrsio pravilo. OK. Samo gradjani krse pravila? Ko je odgovoran za svesvjetsko sirenje korone? Odgovorni su oni koji su dopustali turizam iz Wuhana. Politicari i nakon katastrofalne greske -spasioci. Narod ( ne govorim o fudbaleru) vazda kriv! Izolirajte starije osobe i pruzite im sve. Ako korona ne mutira u kugu, bice vise zivih, zdravih, slobodnih i radnih ljudi!
reketira ga mafija na vlasti. 65k ljudi uslo u zemlju niko nije kaznjen.
Jaooo rodjendan djevojke...starlete i kurave...vazan je da se ugroze zivoti...tito je kralj bio ako nista zbog onog golog otoka, treba vas sve takve tamo da tucate kamen
@opleti Koliko znam, u sličnoj situaciji za Titovog života (variola vera 1972. godine, 175 zaraženih, 35 mrtvih u 6 mjesta i 18 miliona vakcinisanih) jedina kazna je bila isključenje iz Saveza komunista direktora klinike zato što je lijekove čuvao u svojoj fioci.
Kazne prema visini prihoda! I rijesen problem...
@obuzdanL Kad bi meni odbili 10% recimo od plate...bilo bi mi zao feslije :)