Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo rezultate a ne prodavanje magle !!! Imate najveći budžet u PL a vi se borite za Europu… rezultati ili kupite prnje iz svetinje i Ti i onaj demagog na klupi !!!
Mahala ne moze vise da muti u klubu pa počela na klixu.
Šipu ga mahalo...podrška Mirvi i strčnom štabu
Sarajevu želim povrtak u drugom dijelu sezne kao Ibričiću kosa.
Apel za rukovodstvo Sarajeva budite pametniji u prelaznom roku ne kao prije ne kao zadnji prelazni rok Zrinjskog ozivljavanje propalih karijera i razni menadzeri.... Zelim svim BH klubovima da budu jaci nemoze ni moj klub biti jaci ako su drugi loši i ne guraju ga da bude bolji i da još klubova igra grupe u Evropi
ma tanko je to izričitu imate najveći budžet u ligi i nr možete sastaviti ekipu da osvoji ovu kukuruz ligu..u prevodu nemate vi pojma o poslu za koji ste dobro placeni
Stvarno zavidim velezu i zelji. Pa 99% njihovih navijaca su uz klub. Zeljo vjerovatno ispada ispada iz premijer lige, a opet su navijaci uz klub. Nema pljuvanja kao kod nas. A sta reci za velezovce? Od osnivanja osvojili po 1 kup u dvije drzave, pa pola mostara zivi za velez. A procitajte ove nase navodne navijace:vmg, romario, itd. Tuga ali realnost!
Pa Želju i Veleža se voli, a za pitarčine se navija samo kad' pobjeđuju. Navijač pitara se postaje kad' se doseliš iz PM i 'oćeš da te zovu Sarajlijom. Zato su i nekad' davno promjenili ime iz FK Torpedo u FK Sarajevo.
Dajte ljudima podršku ništa nenide preko noći.. Za stvaranje ekipe potrebno je vrijeme. Ibra treba naći zamjenu Hasicu koji na ljeto napušta?
Obična kupoprodajna pijaca, pranje para, kurcipalci itd.!!!
Znaš li mi objasniti kako se tačno ovdje peru pare?
Ovo je najveci ublehas kad su dosli kazu mi smo zatekli igrace a sad kazu treba ih uigrati.Pa sta ste radili polusezonu. Cetvrti smo bili kad za kifle nismo imali.
Još jedan glup.
tebi sine trebaju 8 novih igraca i jos 5 na klupi ostaviti oliveiru i hasica malog ostalo sve otjerati
idemo domžale
Auuu pa ti gluplji nego što sam mislio.
Bravo. Pravite sistem i rješavate se sarajevski parazita i fudbalski filozofa bez rezultata...jos da sredite upotpunosti infrastrukturu za omladinski pogon i da pokazete svima da se može...sarajevski kvazi stručnjaci su uništili omladinski fudbal namjestenim ligama i nakaradnom ligom gdje je bitan samo broj kotizacija i članarina..ulagalo se u lopte samo i isprazne seminare...
Ovaj bakreni ce im dohakat...
Sanjaj
Tako pa svako 4 mjeseca novi tim, uigrat ce se al u k…. Pa cemo ocekivati rezultate i u ligi i u europi ?
Kako novi tim?Ja ne vidim da je iko od igrača koji čine kostur ekipe otišao.A sto se tice dolazaka,dovedeni su mladi igrači koji će u budućnosti biti dobri izlazni transferi...