Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze, opet je za svaku pohvalu to što je uradio s tetovažama, skidanjem dresa i natpis '' 805 miliona gladnih '' na kopačkama što je nosio na utakmici s Chelseom! Respect ljudino !
Jel uklonio i ime Ante? Ako nije on, jest YouTube i Google. Nigdje više ništa o svijetlopunom Anti iz Mostara. Ebem ti cenzuru. Al zato ima snimaka od ISISa kako kolju ljude kolko hoš...
Na youtubu? Normalno sam mislio da je to zabranjeno
Nije on đaba iz Bosne, ima u njemu Bosanske humanosti.
Bravooo ljigooo! uspio si u namjeri da postanes jos popularniji
Tetovazama "pokušao popularizirati UN-ov Svjetski program hrane"... bravo! :) :) :)
svaki dan sve vise lici na Ekrema Jevrica materemi Mubere
Joj Zlatane... Totalno ti se divimo. Vise nego ti sam sebi.
odjebi
50 nijansi Ibre
i sta imaju ovi gladni od ovih tetovaza???? naravno nista, a on dize sebi rajting humenitarca!! bolje je bilo da si doniro koji milijon i nisi nikom o tome ni rijeci reko
Ne seri više nego što možeš pojest'.
Mislis ne jedi vise nego sto mozes posrat
Svaka cast covjeku, pa ako se od ovih 50 i njih 5 nahrani veliki je uspjeh...
dobar marketinski trik kako bi postao jos popularniji.. vidjeli smo sta se desilo sa onim malim djecakom iz BiH koji mu je odveden pred noge dok je on gledao tenis mec.. samo iz tog razloga necu osjecati apsolutno nikakve simpatije prema ovom covjeku.,.
gledaj minnusa, gledaj minusa.. kao da sam nesto slagao..