Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ti si vise od legende....
Evo moje prognoze za ovu grupu. Irska je jaka ko zemlja, a Svedjani ce to bolje odigratio u sljedecim utakmicama. Za Italijane imaju recept. Ovde ce Belgija da ispadne, jer iako sa puno kvaliteta, ne cine uigran tim i u odlucujucim trenutcima kiksaju.
Trenucima,mišu!
@tito84 Tito, bogami u pravu si, nikad ti ne be ni protivrjecio i da nisi.
tebi nedostaje neko kao Pjanić i misimovic da su oni tu ti bi sa dzekom zabijao, ovako zlatane ne možeš ti igrati stopera pred golom, zatim veznjaka na stredini i još da daš gol. a jednostavno se nisi vidio, a ono stol ste dali go, onovti nije ulazilo u gol kad si bio najbolje raspoložen i u klkubu :)
@lik5 KOGA SU TO BOGATI SVEDJANIN ODUSEVILI SVOJOM IGROM??? UZELI SU I GRCI JEDNOM EM. ALI KAKO???-BRANECI SE 88 MINUTA I JEDNOM KONTROM. TAKAV FUDBAL NIKO NEVOLI
@Kapetan IMA HRGOTA I TANKOVIC AL NEDA IM TRENER HAMREN DA IGRAJU
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pola ovih svedjana mi ne lice na sportistu, onaj forsberg levat mrtvi
Irska je nenormalno jaka. To nekako niko da shvati! Ekipa koja je Nijemcima uzela 4 boda(!) je u ovakvoj utakmici favorit. I pobijeda bi i bila zasluzena. Svedska ima Ibru a ostalo je sve ispod ili oko prosjeka. Irska ima igrace borce i sjajno uigran tim.
i odlicno je odigrala ovu utakmicu !
@mirrorce JESILI TI GLEDO JUCE UTAKMICU???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SVEDSKA NIKAD NIJE IMALA KVALITETAN FUDBAL
Jeste jarane 94te kad su osvojili 3. mjesto na SP-u.....
@Navijac_BiH A POSLE TOG???? DO 2016???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)