Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šteta samo reći!!momak dolazio u BiH molio da igra bukvalno,a sada neka konji iz našeg saveza sjede krkaju pečenje na bazenima i kače pare pjevačicama!kakvi samo glupaci,neznaju pimplati loptu 3 puta a kamoli šta je ofsajd!ma ježim se..bruka..ušanoviću ispičuturo,i konji nacionalisti.još malo tražiće da se ispita lopta kojeg je materijala imali svinjske kože ili je teletina..sram vas bilo,ali ko vas j..nadživjet ćemo vas dobićete karcinom od prežderavanja na račun države..
on da valja on bi igrao za bih gdje je roden
PONOSITE SE SA CIGANOM PIZDE PA DOBRO KAD PRIZNAJETE STOGA STE I VI CIGANI
Ja mislim da su Ibrahimovići firauni, pa tako i Zlatan!
da bi u bih bio uspjesan sportas, kulturni il naucni djelatnik, akademik, etc. prvo moras dokazati da si iznimno podoban a to podrazumijeva da si iznimno velika komadina budale - ili lopova jer to mu ga dodje na isto. ni malo nije slucajno sto svi bosanskohercegovacki talenti svih profila ovdje propadaju a vani bivaju prvi medju najboljim.
da je ostao u bih svi njegovi potencijali i predispozicije bili bi iskoristeni u nandnicarske poslove sezonskog radnika beraca visokorstucih plodova - recimo beraca oraha i dudova.
Ja licno nista nemam protiv momka, zelim mu samo uspjeh, ali on je meni ko balerina
Nemamo Zlatana, i ne trebamo zaliti vise... Ali imamo Dzeku, Ibisevica, Salihovica...
Nema zlatco ni malo srpstva u sebe ,toje legenda bosnjacka ;kaki srbi kopilad turska.
DOBAR JE ZLATAN VIDI SE DA U SEBI IMA SRBSTVA
da je tebi zlatanov pa da ti izbije oci...jes, eno odvede Svedsku u PM. Ebo vas Zlatan u pakas. Zlatan Muslimovic je Titooooo
BOSANAC......... NAJBOLJI NA SVIJETU............... ZNA SE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
eeeeeehhh da nam je zlatan... i sudije i platini bi nas gurali na svjetsko samo da cijeli svijet moze gledati umjetnika na djelu.
najplaceniji u evropi? sta? najplaceniji cigan to jest! :)
Aferim po svim pravilima ja mislim da zlatna kopacka ove godine ide IBRI, dobro bi se trebalo nekome najebati matere sto nije u nasoj reprezentaciji !!!