Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BN Zlatanov otac zivi u Svedskoj u Malmeu, a ne u Bosni. Nikada nije bilo ni govora da igra za Bosnu, to je on sam izjavio za Bosansku Postu, novine za bosanske iseljenike u Skandinaviji. A po cemu ti znas sta on u srcu osjeca. On javno izjavljuje da je svedjanin.
ma kreten lik kaka je fudbal izmislio a samire i vama ostalim napumpam vam mame svima
He, he, sto ti je zavist....
nidje veze... smijesno, postoji puno boljih igraca od njega... jedan obican napuhani kreten!!!
ma on je legenda...i nije najboji samo u italiji, nego u cijelom svijetu..........nprzp
Ibra je Bosanac u dusi toliko od mene :) covjek dodje kod starog u Bosnu i tako a ko nam je kriv sto usanovic i ostali moroni nisu dali da igra za repku :(
Zlatan je kralj.......pokazao je da i djete koje odrasta u \"gettu\" moze da postane nesto veliko!!! Bravo Zlatane!!!!
THE SON OF GOD...ZLATANE NAJBOLJI SI
Sto vam je smjesno ovo svojatanje na nacionalistickoj osnovi...Zamislite kada bi Zlatan isto tako bio nacionalistican kao vi... he, he... Svedska (Zlatanova domovina u kojoj se rodio i odrastao) bi zaratila sa svim balkanskim drzavama/plemenima...He, he A tebi Zlatane svaka cast, jesi diva, jesi prepotentan, ali vala imas i razloga. Super si!!!
pa najbolji ovaj u njemackoj ibisevic, obaj u italiji, ponos bosnjaka ma samo igrajte momci pokazite luzerima kako se igra, cestitam
U pravu si. Da Ibro procita komentare ovdje, mogao bi se samo sramiti svog porijekla.
Znao sam da ce neki kreteni koristiti ovaj topik za prepucavanje na nacionalnoj osnovi. Zasto su Zlatan Ibrahimovic i Sinisa Mihajlovic bili nabolji jarani u Interu? A sjecam se koliko su Hrvati pljuvali po Sinisi, pa Srbi i Bosnjaci po Ibrahimovicu....pa dokle vise? Postujte ga kao covjeka prije svega!
@brdo Znas sta je rekao Zlatan Ibrahimovic kad su ga neki upitali za njegovo prezime i pokusali da nadju neko zrno zelje u njemu za svojim \"korjenima\"?! Doslovce je rekao : \"Ma kakav Bosanac, ja sam Svedjanin !!!\" TOLIKO O TVOME KOMENTARU !
samo naprijed Ibahimovicu...ponosni smo na tebe
koliko smo hrvatica napumpali na moru.,. onda je pola hrvatske i 90% dalmacije, bosansko ;-))