Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I konzerve imaju rok trajanja, dragi zlatane
ne nemoze. nisi bio na njenom putu kroz kvalifikacije. zato ego sjedi. neces ti sada uzimati mjesto nekome ko ne zasluzio..ti u penziju
PRVI U GURBETA
u fudbalu je postigao sve, sad mu je vrijeme da ozbiljno pocne igrat golf.
Ma ja ko vino. Ovaj se umislja da je buffon ili lotar mateus.
Ibra je nas ,moj i tvoj i mi ga volimo.
Neka mi ne neko, molicu lijepo, imenuje igraca u istoriji fudbala ( pa i sporta uopste) u ciju cast je njegovo vlastito ime uvrsteno, i to zvanicno, kao nova rijec, tj. glagol, u svjetskim rjecnicima....? Zlatan je jedini. A znaci "dominirati', "odraditi nesto vrhunski talentovano" ili slicno. Zato, Ibra, dolazi u Rusiju. Kako znas! ;)
Posto si više dosadan al pravo
cuo da se more ponijet kokaina u rusiju.
covjek nula, kad si mogao onako izigrat onog oboljelog djecaka da ti dodje u Pariz a on se zajebavao sa Djokovicem.
Ajde za nas Zlatanera!
Pustio ih brat da se plasiraju i sad hoće da igra na SP. Hajd nek stisne selektor pa nek ga ne pozove sad
Cigo
Nemoj tako o sebi