Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fergie time
Gdje Everton prosipa bodove..
ibra je kralj upoznao sam ga jesnom on je onaj nas pravi jugosloven cak mi je to irekao svaka mu cast ostao je normalan covjek i njegove roditelje , samo napred ibra 👍👍👍
Video tehnologiju je neophodno uvesti na fudbalskim arenama. Ne samo za off-side situacije, vec video nadzora cijeloga terena, za prekrsaje koje sudija nije u stanju da vidi, situacije u kaznenom prostoru, izgrede na tribinama...Utakmica koja direktno odlucuje o poretku na vrhu tabele i odredjuje finansijsku situaciju kluba u narednoj sezoni (mjesto u evr. takmicenju). I onda - pogresna sudijska odluka. Cist gol Ibrahimovica.
...Dalje, mislim da ofsajd situacije, tj. sta treba, a sta ne svirati kao ofsajd zasluzuje ozbiljnu diskusiju na nivou UEFA/FIFA. U interesu kvaliteta fudbalske igre. Ofsajd kao pravilo ide na ruku timovima koji se brane, sto nije u redu. Igrac kome je dio tijela iza linije, ni u kom slucaju ne bi smio biti u nedozvoljenom polozaju. Pa i vise. Zarad napadackog nogometa.
@BH_Faraon Ko izgubi, ima pravo da se ljuti. Ne postoji klub koji nije zakinut, tako da... Vjerovatno su i ti klubovi sa kojima se bori zakinuti barem jednom, tako da se opet dođe na isto.
srwca pa su jos u EL..realno mourinho nije nista bolji od moyesa i lvg..ferguson gleda i ne vjeruje..potrosila ova trojica ko fergie za citavog mandata..i povrh svega manu je imao igru
Dino iz Zepca bi im donio tri boda
žalosno na sta englezi kao cijela liga padose
Nekad gigant a sada se bori za bod u 94
@ALEX_MANUTD Sudije ih redovno potkradaju. Ponisten cist ko suza gol Ibrahimovica. Nije u redu jbga nek uvedu vise lopovi iz fife video kontrolu.