Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sa Ibiševića jel on živ !!!!!!!!
Susic je upropastio pojedine igrace npr Hajrovicu treba vise povjerenja momku fali samopuzdanja
Ovo su cista lupanja jer je Edin potpisao ugovor za 150000 funti sedmicno a postpisao je na 4 godine sto znaci da je ukupna suma ugovora 31,2 miliona funti ili 39,8 miliona eura.
Eno sad si ti nasao da je to bruto!!!! a kao za Aguera je neto hahahah e majko moja.
Da hoće nuteli pasti cijena ....
nema rezultata, nema para ..
prosjecna reprezentacija. 2-1 za ćifute.
Ipak ćeš da gledaš tu tekmu jer zivis u Bejha moras voliti ti nikad ne mozes biti qurvat ti si BOSANAC gdje god otišo jer si iz Bejha. :*
Eugene... hejteru stari :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ne vrijedi ni Pjanic 27. Milsim da ce Besic za koju godinu vrijediti dosta vise nego 5 a Schalke Kolasinca sigurno nebi dao za 7 Mio. Mozda ni za 17!
hajrovic jeste dobar fudbaler sa dobrom tehnikom. Ali kad se zme sve u obzir, i tehnika i fizicka spremnost i takticka igra i pregled igre...itd. Onda je za Svicarske lige. Trenutno vise ne. Covjek se uopste ne uklapa u igru. Ima tehniku. Bori se. Ali nema pregleda. Hoce glavom kroz zid i tako vecinom izgubi loptu. Uslove ima. Ali mora da mnogo poboljsa neke stvari. Inace je opet brzo u Cirihu ili u Baselu. mozda ga i kupi Rapid iz Beca.
činjenica je, nažalost, da naše igrače u zadnje vrijeme ne ide.. izuzetak su mire, asmir i možda spahić. ostali ili su povrijeđeni ili griju klupu. nadam se da se nećemo obrukati u izraelu. daj Bože.
i Medo
ma i on ima skromnu minutažu u evertonu.. ali se u reprezentaciji uvijek možeš pouzdati u njega.