Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala tvojim roditeljima što nam te rodiše, ljudino!
Ti si vec sam sve o sebi reko tako da je suvisno komentirati tvoje kvalitete
Dugo se nece roditi igrac kao sto je Edin Dzeko i kraj
Sretno Vedo
Legeeeeendo!
Kako godine lete... A još sanjam da sam dijete!! Kao da je juče bilo kada je harao Bundes ligom i ona povreda i sve.. Leti vrijeme..
@Neraaa najezi se ja na ovaj tvoj komentar. sad bi ko iz topa mogao reci tu famoznu postavu hofenhajma sa vedom u spici
Joj kad čujem da utakmica može biti opasna protiv posljednje ekipe u svijetu... Ako ti takva utakmica može biti opasna, onda se slobodno trebate raspustiti i ne trebate ni igrati. To je isto ko Magnus Carlsen i ja da igramo šaha.
@puJ-do Ne, nego trebaju da kažu da se nikoga ne boje, da ih protivnik ne zanima i da su se fokusirali na sebe i na svoju igru. Tako to rade najveći treneri i najveći igrači. Pokaži respekt, ali pokaži i odvažnost i samopouzdanje.
ti si vedator. pokazi ko je glavni.
Biće 5+ lagano