Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako mi je drag ovaj covjek. veliki borac i ljudina
A ni Vedo nije los ;))
Nuto Arapa iza, dika i ponos 23 % Federacije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vedo legenda. Skroman, fin momak. Uvijek uz reprezentaciju. I naravno, nikada necemo zaboraviti onaj gol protiv Litvanije kada smo prosli na svjetsko gdje je upravo Vedo dao gol protiv Argentine. Respect !
Veliki covjek i Veliki sportista. Koliko je samo ovaj covjek imao losih situacija u zivotu i vracao se nazad kao pobjednik. Sretno i do pobjede.
tako je ljudino, realno, za razliku od nekih drugih, uvijek cvrsto na zemlji i ozbiljan pristup.
dobra i iskrena izjava vedo je uvijek veliki covjek bio grcka igra dobro od kako ih ovaj svabo vodi al nije to bitno najbitnije je da nasi 90 min.trce da igraju pametno da se ne brane samo vec da napadaju sa krila dzekson je trenutno jak jednog brzog i borbenog u sredini brza krila a nazad mora i begovic po koju loptu odbranit 90 min.zmajevi a ne ako se gol primi ode sve upm sretno
Grci ovo rutinski uzimaju
@fellainimarlon stos zapenio poturceni ?
Jbli sebe...imaju milione a oblace se kao klosari...svi redom. Dovoljno je samo da pogledas italijanske reprezentativce, svi ugladjeni, u odijelima, frizura pod konac...a ovi nasi kao da su krenuli okopat lijehu luha
@Sheik papak ostaje papak koliko god love mu das jer nema ukusa
Kriv je kaze bio susic sto ekipa ne igra timski. Evo danas nema susica pa ko je kriv? Da nije cistacica?
gdje ces poredit igrace starije 4 godine i one..
Sve je tako teško, ohhh... I ne mere bRez Arapa u pozadini... Kako se uvijek naštele...
Bolje Arapi nego zaostali Rusi
http://www.olx.ba/artikal/23470797/erevollution-igrace/
i nerješeno je dobar rezultat