Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti za sve kapitenu, dao si u uvijek svoj maximum, nema ti se sta zamjeriti
@MamayevKurgan POsto je on Francuz de mu to sto si napisao prevedi na engleski.
Sad je postalo moderno da se igraci ne odazivaju na pripreme jer tako zele prekinuti ugovor koji su sami potpisali i koji im je donio ogromno novca. Nogometasi u evropskim ligama su najvece placipicke u svijetu sporta. Ne smije ih se kritizirati-placu. Otkriju ih da nisu placali porez-placu. Pobjede-placu. Izgube-placu.
Ovi fusbaleri se ponašaju ko djeca,.naprave ugovor i onda odjednom smatraju da ne važi..
Morace ga Arso Vegner nazvati, da mu kaje 2-3!
Umislio da je igračina, a i za Francusku igra jer je čistokrvni Francuz. Onom njihovom selektoru valjda neprijatno što mu igraju samo crnci i arapi, pa daj šta daš što se tiče ovih čistunaca.
Koscielny cistokrvni francuz ?
@nemsis Cistokrvni poljski Francuz koji se pravi Englez. Mislio cojk rec da ga je pozvo sto je bjelac da ne kazu kako je francuski selektor rasista
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ostavit ga da trune godinu dana u rezervama i nece nikom naumpasti vise. ko i UTD.Raiola poceo pricat bezze ovi lupe 180miliona funti cijenu haha kazu sto vise prico cjena ide gore.