Man City u utrci za Džeku
0
I arapski šeici žele bh. 'dijamanta'
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je EU!?
Dzeko mojne nigdje ici bolan. Ostani jos jednu sezonu gdje jesi i razvali pa onda uzmi duplu lovu nakon Svjetskog prvenstva i boli te uho:)))
edin dzeko najtrazeniji u engleskoj Nevejrovatno naš dijamant Edin Džeko je prvi na navedenoj listi. Navode kako je Dzeko tipični stari engleski golgeter, http://sport24.ba/
Džeko je onaj koji ti nikada nećeš biti!!!
Ko je Dzeko ?!
30 golova u prvenstvu?? Zna li Sa-x da se golovi sa treninga ne broje??
Sta resi bravo dijamantu,zlato,sreco nasa prava si klasa samo tako idi gdje te srce vuce a ko je milan idi u milan ima ko dodat loptu sedorf,pirlo,kaka ode al nema veze nace se neko ***lijepo bi bilo da odes u i englesku bilo bi pravo da se cuje za bosnu i na Otoku
100% dzeko ce igrati za bih :P
Mislim da bi najbolja opcija bila da ostane u Wol. upravo zbog lige prvaka...ili da ode u neki od klubova koji ce igrati LP. Tu se stice ogromno iskustvo. Kako god da bude nek mu je sretno.
Dzeko ...ce u Arsenal....
Džeko, idi u Čelzi (:
koji bi beton bio kad bi tamo otisao! gallagher burazeri bi navijali za njega, a onda bi mozda na mapi uocili sarajevo te dosli da nam sviraju wonderwall.:)
nemoj kod zabara dzeko. idi dje se igra pravi fudbal,idi kad te ljudi zovu...
Ja BIH poludio od MEDIJSKIH pritisaka, ponuda i sl... Ne daj se majstore...