Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genijalno. 😄
🤣🤣🤣 bravooo, a ne da se ubijate zbog huligana i sl...
@KrkyEdelweiss Nije to ništa novo.Pošto oni nemaju navijača ulaz im je na Tušnju besplatan, nekad bude sendvič i pivo ili sok.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nikad lakše nije zaradio cenera, dobro mu došlo na ovoj krizi.
Svaka cast nasmijao sam se ...
Lik je predložio Musemiću da se klade da će golman obraniti penal, Musemić izgubio okladu.
Kako god ispade sve genijalno. Zajebancija. Husref Babo fudbala ⚽ ŽIVA LEGENDA ! Svi ga vole. Mladi, stari, djeca ma svi. Dobar čovjek, a dobrog čovjeka osjetiš odma'! A ovaj lik najjači 🤣 Tttuuuuzlaaaa city 🤣 dođii i ti 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ma šta nas liBo rinaKa za ove tastatura joj jesam mangup. 🤣 Jedi tastaturu brateeeuuu, jedi mobitel brateuuuuu... Jedi tuKi brateeeuuu.. @#&
Cool, kladili se da ce mu skinuti penal, dao mu jos cenera poslije tekme, odlicna zezancija svaka cast.
Husref Musemić manijak do kraja! 🔵
Hrvate inače a posebno iz Hercegovine jako cijenim zbog poslovnost. Učite djeco šta je biznis. Nije bitno koliko je para u pitanju. On je izvukao pare od protivnika i održao obećanje.
Vidiš šta su normalni navijači, a ne kao ona bagra iz sarajeva koja samo traži belaja,
Jedni pišu 10 drugi 100..
Nije mu dao cenera da navija za Tuzlu, nego je momak pitao Husrefa:Hoćeš mi dati cvaju ako golman Tuzle(kako se već zove) odbrani penal? Husref mu dao cenera i rekao:sačekaj me poslije utakmice.
Bravoooo😭😭😭😭
Husrefe kralju a i momak ovaj svaka mu cast
Bravo Tončo ljubi te Čikota
Zadnje prvenstvo u ovom sastavu. Sljedece godine srpski klubovi igraju Open Balcan.
Bravo. Bolje se zafrkavati nego bez razloga dizati tenzije uvijek i svugdje.
Vidis da je suzivot moguc uz smjeh i zajebanciju
Mržnja ti je na internetu i oni koji žive od toga, klix ponajviše a normalna raja gleda promjenit stolariju kako otići na crno u Švicarskoj na tri mjeseca podbacio nešto pod jaja i te šeme.
Ako tako nastavi sutra će tribine biti prepune Tuzla navijača
Husrefa u SDA odma. Pa dali je moguće da za 10 KM dobije glooosoča... a mi plaćamo 20 KM godinama.. e neće da može 20 više